Ακαδημίες Ποδοσφαίρου: Εγγραφές του Δήμου Ηρακλείου για τη σεζόν 20/21

0
194

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου: Εγγραφές του Δήμου Ηρακλείου για τη σεζόν 20/21

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου:Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ετοιμάζονται για μια ακόμα αγωνιστική σεζόν και καλούν όσα αγόρια και κορίτσια θέλουν να συμμετέχουν στις ομάδες τους να δηλώσουν συμμετοχή στα τμήματα υποδομών. Οι γονείς των αγοριών από 4 ετών και πάνω και των κοριτσιών από 6 ετών και πάνω, που επιθυμούν τα παιδιά τους να κάνουν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα σε ένα φιλικό περιβάλλον με καταρτισμένους προπονητές, μπορούν να καταθέτουν την αίτηση εγγραφής είτε από κοντά, καθημερινές ημέρες από τις 9.00 έως τις 14.00 στην δημοτική επιχείρηση ΚΕΑΕΔΗΑ ΑΕ ΟΤΑ (1ος όροφος δημαρχείου, Στ. Καραγιώργη και Μαρ. Αντύπα), είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση keaedhaaeota@gmail.com συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα που θα βρουν ΕΔΩ. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2102756740.

Οι Ακαδημίες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής έχουν παράδοση δεκαετιών, ενώ από τις ομάδες τους έχουν περάσει αθλητές που κατέληξαν να παίζουν ακόμα και στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες. Οι μαθητές των Ακαδημιών μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου, πάνω από όλα όμως τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι, της άμιλλας, της ομαδικότητας και του πειθαρχημένου τρόπου άθλησης και ζωής.

Akadimies Podosfairou: Eggrafes tou Dimou Irakleiou gia ti sezon 20/21
Akadimies Podosfairou: Eggrafes tou Dimou Irakleiou gia ti sezon 20/21

Εναρμονισμένο δε με τα μέτρα προστασίας από την εξάπλωση του covid-19, το πρόγραμμα των Ακαδημιών για τη νέα σεζόν είναι διαμορφωμένο με μέριμνα των προπονητών έτσι ώστε να τηρούνται όλες οι απαιτούμενες προφυλάξεις σύμφωνα με τις υποδείξεις των ειδικών επιστημονικών ομάδων ώστε η υγεία των παιδιών να είναι στο μέγιστο διαφυλαγμένη. Επακριβείς οδηγίες θα δοθούν στα παιδιά με την έναρξη των προπονήσεων.