Αγία Παρασκευή: Ποδηλατοβόλτα 22ας και 26ης Ιουλίου

0
325
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αγία Παρασκευή: Ποδηλατοβόλτα 22ας και 26ης Ιουλίου

Αγία Παρασκευή:Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020. Βραδινή βόλτα.
Αποφασίσαμε διαδρομή προς Παιανία.
Κατά την διαδρομή μας συναντήσαμε 10 Εκκλησιές. Ένας τρόπος να τιμήσουμε την Μεγάλη Ιδέα της Αγίας Σοφίας, που δεν θέλουμε να γίνει τζαμί.
Συνεχίζοντας την Λαυρίου μπήκαμε στην Παιανία. Περάσαμε ωραία γραφικά δρομάκια για να κάνουμε διάλειμμα στην πλατεία Β. Κων/νου μπροστά από την Εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής. Ωραίο το διάλειμμα με τις φωτογραφίες μας.
Ξεκινήσαμε την επιστροφή μέσα από ήσυχους δρόμους. Πετάλι, πετάλι, βρεθήκαμε μέσα από τον Γέρακα με πορεία για Αγία Παρασκευή.
Agia Paraskevi: Podilatovolta 22as kai 26is Iouliou
Agia Paraskevi: Podilatovolta 22as kai 26is Iouliou
26 Ιουλίου 2020. Κυριακάτικη ποδηλατοβόλτα.
Στο Ηλιοτρόπιο μαζευτήκαμε πολλοί ωραίοι ποδηλάτες και αποφασίσαμε την τελευταία βόλτα, πριν τις διακοπές.
Ολυμπιακό στάδιο και Φιλοθέη.
Περάσαμε υπέροχα και δώσαμε ραντεβού για τον Σεπτέμβριο, ανανεωμένοι και δυνατοί.
Ο συντονιστής της Ομάδας Στέλιος Λάριζας εύχεται σε όλους Καλό Καλοκαίρι.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com