Αγ. Ειρήνη Χρυσοβαλάντου: Υπό όλα τα μέτρα προστασίας ο εορτασμός

0
153

Αγ. Ειρήνη Χρυσοβαλάντου: Υπό όλα τα μέτρα προστασίας ο εορτασμός

Αγ. Ειρήνη Χρυσοβαλάντου:Με τα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού σε πρωταγωνιστικό ρόλο πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 10 Αυγούστου, εκκλησιαστική λειτουργία για τον εορτασμό της Ιεράς Μονής Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, στη Λυκόβρυση.
Ανάμεσα στους ολίγους πιστούς που επετράπη να παρακολουθήσουν τη λειτουργία (όλοι με μάσκες και τηρώντας τα προστατευτικά μέτρα), παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος Πεύκης, Παναγιώτης Ιωάννου, ο οποίος μας μεταφέρει ότι «και στον εξωτερικό χώρο του ναού η τάξη ήταν υποδειγματική, με την ιδιαίτερη φροντίδα της αστυνομικής δύναμης».
Ag. Eirini Xrysovalantou: Ypo ola ta metra prostasias o eortasmos
Ag. Eirini Xrysovalantou: Ypo ola ta metra prostasias o eortasmos
Με αφορμή την ομαλή διεξαγωγή του εορτασμού της http://allimatia.gr, ο κ. Ιωάννου σημειώνει:
«Αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια στη νέα διοικητή της Αστυνομίας στην πόλη μας για την επιτυχημένη αυτή παρουσία.
»Η χάρη και η προστασία της Αγίας Ειρήνης ας είναι σε όλους εμάς τους κατοίκους και πιστούς της πόλης μας».
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com