6ο Νηπιαγωγείο Χολαργού: Νέο και ανανεωμένο να υποδεχτεί τους μαθητές

0
930

6ο Νηπιαγωγείο Χολαργού: Νέο και ανανεωμένο να υποδεχτεί τους μαθητές

6ο Νηπιαγωγείο Χολαργού: Δείτε το νέο και ανανεωμένο 6ο νηπιαγωγείο του Χολαργού το οποίο είναι μαζί με το 1ο Δημοτικό του Χολαργού στην οδό  Λεωφόρος Περικλέους 53. Αν και πολλοί το είχαν υποτιμήσει αυτό τον παιδικό σταθμό φέτος έχει γίνει ένας από τους καλύτερους παιδικούς σταθμούς που ακόμα και πολλοί ιδιωτικοί σταθμοί θα ζήλευαν.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών  ‘Έργων, Ποιότητας Ζωής και Παιδείας κ. Μιχάλης Τράκας μαζί πάντα με την καθοδήγηση δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλου έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να γίνει ένα από τα καλύτερα νηπιαγωγεία και τα κατάφεραν.

Πλέον το 6ο νηπιαγωγείο Χολαργού δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους άλλους παιδικούς φέτος ανανεώθηκαν όλες οι τουαλέτες τόσο τον παιδιών όσο και τον καθηγητών, ήρθαν νέα εξωτερικά παιχνίδια μαζί με τον χορτοτάπητα στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com