5ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού: Θετικό κρούσμα covid-19 σε μαθητή

0
88

5ο Δημοτικό  Σχολείο Χολαργού: Θετικό κρούσμα covid-19 σε μαθητή

5ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού: Θετικό κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε σε μαθητή της Δ’ Τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση της διεύθυνσης του σχολείου.
Η δημοτική αρχή προχωρά άμεσα σε απολύμανση όλων των χώρων της σχολικής μονάδας, ενώ το τμήμα στο οποίο ανήκει ο μαθητής δεν δεν θα λειτουργήσει αύριο Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, κατόπιν απόφασης της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας και θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση για τις επόμενες ημέρες.

5ο Δημοτικό  Σχολείο Χολαργού: Θετικό κρούσμα covid-19 σε μαθητή
5ο Δημοτικό  Σχολείο Χολαργού: Θετικό κρούσμα covid-19 σε μαθητή
Ευχόμαστε περαστικά στον μαθητή του σχολείου μας και κάνουμε έκκληση για πιστή τήρηση των μέτρων πρόληψης, ώστε να περιορίσουμε τη διασπορά της νόσου.
Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού είναι σε αυξημένη επαγρύπνηση και επιφυλακή, με σκοπό την προάσπιση της υγείας των πολιτών.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com