4o νηπιαγωγείο Χολαργού: Τσιφλίκι τους το κάνανε….

0
587

4o νηπιαγωγείο Χολαργού: Τσιφλίκι τους το κάνανε….

Στα κάγκελα οι γονείς από το 4ο νηπιαγωγείο Χολαργού δεν γνωρίζουν πότε θα πάνε τα παιδιά τους σχολείο… Όλα ξεκίνησαν όταν αρρώστησε η οικογένεια από έναν μαθητή από κορονοιό και ενημέρωσε το σχολείο πως ήταν οι γονείς του θετικοί. Με επείγουσα ανακοίνωση και τηλέφωνο στους γονείς μας ενημέρωσαν όπως βλέπετε και στην φωτογραφία ” ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΙΣΑΡΙΘΜΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΑΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΟΥ ΕΟΔΥ.” το μήνυμα το  στέλναν στους γονείς  20 Μαΐ 2021, 7:57 π.μ. και σε δεύτερο email πάντα στα email των γονιών τα προσωπικά του κάθε γονιού έστειλαν ” ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.” η ώρα και η ημέρα ήταν  20 Μαΐ 2021, 8:11 π.μ. Όλα αυτά τα έστειλαν το πρωί της Πέμπτη 20 Μάϊου.   

 

Την ίδια ημέρα το βράδυ μας ενημέρωσαν πως ΄΄ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ 1 ΤΗΣ Κ.ΛΕΝΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΔΥ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ 2 (Κ.ΕΙΡΗΝΗΣ-Κ.ΕΦΗΣ) ΚΑΙ 3 (Κ.ΝΙΚΟΛΕΤΑΣ) ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ” η ώρα που έστειλαν το email ήταν 20 Μαΐ 2021, 9:54 μ.μ. το βράδυ. Είναι βέβαια φυσιολογικό ένας γονιός να είναι ξύπνιος 10 το βράδυ και να παρακολουθεί τα email του. Ή όταν σηκωθεί την επόμενη ημέρα να δει πρωί πρωί τα email του ότι το παιδί δεν θα έχει σχολείο. 

Τα ωραία όμως δεν τελειώνουν εκεί. Περνάνε οι 10 ημέρες όπου έμεινε κλειστό το σχολείο και τα τμήματα αυτών των παιδιών και έκαναν τα παιδιά τηλεδιάσκεψη.

Πηγαίνουμε την Δευτέρα στο σχολείο αφού δεν έχουμε πάρει άλλη ανακοίνωση στα πρωσικά μας email, 7.45. To σχολείο ήταν κλειστό και μας ανέφεραν πως δεν θα λειτουργήσει το ολοήμερο σχολείο και τα παιδιά θα μουν 8.15 έως 8.30. ενώ θα σχολάσουν 13.00 το μεσημέρι από 16.00 που σχολάνε τα παιδιά από το ολοήμερο σχολείο.

Επικοινωνήσαμε με το σχολείο ενώ ήμασταν στην δουλεία μας όπως κάνουν όλοι οι γονείς μετά από όλη αυτή την κατάσταση, πως η ανακοίνωση την έστειλαν στο my school. Τόσο καιρό όλα τα email ήταν στα προσωπικά μας email αυτό ήταν στο my school.  Οι γονείς δηλαδή έπρεπε να σκεφτούν να μπουν στο my school που δεν γίνονται από εκεί ανακοινώσεις παρά μόνο στο προσωπικό τους email.

Και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε σήμερα ενώ έχει περάσει η Δευτέρα και αυτό το email έπρεπε να είχε έρθει την Παρασκευή από τον σύλλογο και όχι από το σχολείο για την ώρα που θα πρέπει να πηγαίνουν οι μαθητές …

Αγαπητοί μας γονείς και κηδεμόνες,

 
Από αύριο επιστρέφουν οι μικροί μαθητές στο νηπιαγωγείο με τη γνωστή πια διαδικασία αυτοελέγχου για covid (self test) και δήλωση του αποτελέσματος στην πλατφόρμα  https://self-testing.gov.gr/#mathites 
 
Όλοι οι μαθητές των τμημάτων της κυρίας Λένας και της κυρίας Ειρήνης που έχουν δηλώσει το αρνητικό τεστ προσέρχονται στις 8:15πμ – ΠΡΟΣΟΧΗ δεν θα λειτουργήσει η πρωινή ζώνη αυτή την εβδομάδα.
 
Επίσης, δεν θα λειτουργήσει το ολοήμερο σχολείο αυτή την εβδομάδα. ΑΡΑ η ώρα αποχώρησης είναι 12:55μμ.
 
Χωρίς υπαινιγμούς φυσικά για τους γονείς και τα παιδιά που νοσούν, οφείλουμε να σεβαστούμε τις εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, μιας και τα 2/3 της μονάδας μας νοσούν. Παρακαλούμε λοιπόν για την κατά γράμμα τήρηση των οδηγιών υγιεινής και προστασίας σχετικά με το κορονοϊό. Θέλουμε σχολεία ΑΝΟΙΧΤΑ, αλλά με ασφάλεια για την υγεία ΟΛΩΝ των συμμετεχόντων στην εκπαιδευτική διαδικασία και πραγματικά μέτρα πρόληψης και προστασίας. Σίγουρα όλοι μας συμφωνούμε με την παρατήρηση ότι δεν θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα με ανεύθυνες συμπεριφορές. Ας φροντίσουμε λοιπόν ο Ιούνιος να είναι ένας χαρούμενος μήνας για όλους!
Νεότερη ενημέρωση θα υπάρξει την Παρασκευή 04/06/21.

Ευτυχώς που υπάρχει και ο σύλλογος για να ενημερώσει τους γονείς εκεί καταντήσαμε … Από τους ανεύθυνους καθηγητές – διευθυντές.   Τι να πω πραγματικά. Δεν ενδιαφέρετε κανένας για τους γονείς που δουλεύουν δεν ενδιαφέρει τους δασκάλους τι θα κάνουν οι γονείς τα παιδιά. Δεν είναι υποχρεωμένος ο διευθυντής του σχολείου να βρει λύση όταν λείπει κάποιος συνάδελφός του. Α ξέχασα το κλείνουμε και τελειώνει η υπόθεση… Ναι ξέχασα αντί να δουλέψει ο ένας δάσκαλος που είναι έστω 8 ώρες απλά δουλεύει 5 ώρες μέχρι την 1. Αυτό θα πει να είσαι δημόσιος υπάλληλός .

Και το κακό συνεχίζετε. Έτσι δεν πάμε μπροστά. Ξέχασα να σας αναφέρω πως ένα η συγκεκριμένη δασκάλα που έκλεισε το τρίμα ήταν άρρωστη την Πέμπτη 20 του μήνα και δεν λειτούργησε την Παρασκευή το τμήμα μας ενημέρωσαν πως ήταν άρρωστη τελικά την Κυριακή και όχι την Πέμπτη και πως μετά από 10 ημέρες είναι ακόμα άρρωστη.

Το εμβόλιο αυτές οι δασκάλες το έχουν κάνει; Ρισκάρουν να κολλήσουν τα παιδιά μας; Ενδιαφέρονται για την υγεία τελικά των παιδιών μας η όχι;

ή απλά νόσησε χωρίς να το κάνει; Ας σοβαρευτούμε καλύτερα. Γιατί έχω να πω πως σε αυτό το σχολείο άλλοι δάσκαλοι είναι πολύ σοβαροί πολύ μετρημένοι και πάρα πολύ καλοί. Και πάντα το ψάρι μυρίζει από το κεφάλι… Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε….