40χρόνος Corvette : Τι σχέση είχαν τα δύο άτομα; -Έκαναν η δεν έκαναν κόντρες;

0
1305

40χρόνος Corvette: Τι σχέση είχαν τα δύο άτομα; -Έκαναν η δεν έκαναν κόντρες;

40χρόνος Corvette: Είναι κάτοχος μιας Lamborghini, και από ένα Nissan Gtr. Για όσους δεν γνωρίζουν θα πρέπει να ενημερώσουμε πως αυτά τα αυτοκίνητα είναι αυτοκίνητα αγωνιστικά.

Όσον αφορά το αυτοκίνητο που ήταν ανασφάλιστο πληροφορίες της Βόρειας Γειτονιάς αναφέρουν πως το αυτοκίνητο ήταν ανασφάλιστο όμως ήταν κατά λάθος. Το είχε ξεχάσει να το ασφαλίσει όχι για κάποιον άλλο λόγο, αναφέρουν οι πληροφορίες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως εκείνο το βράδυ ο 40 χρόνος Κ.Κ. μαζί με τον 25 χρόνο έκαναν όπως αναφέρουν κόντρες, και ο 25 χρόνος ενώ φορούσε το κράνος του δεν το είχε κουμπώσει με αποτέλεσμα να χάσει θανάσιμα την ζωή του. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει κάτι και δεν δικαιολογεί πως σηκώθηκε και έφυγε αφήνοντας τον αβοήθητο. Θα πρέπει να το αναφέρουμε αυτό Καθώς θα πρέπει να αναφέρουμε πως δεν ξέρουμε αν όντως έκαναν κόντρες.

Από την άλλη άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 40 χρόνος είχε είχε καταναλώσει αλκοόλ εκείνο το βράδυ. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνετε από κάπου, απλά το αναφέρουμε και μόνο χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί και δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο αφού έχουν περάσει τόσα 24ώρα.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τον 40 χρόνο για κάτι από τα παραπάνω όμως για το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως ενώ έχει χτυπηθεί ένας άνθρωπος από δικό του λάθος ή και από λάθος του 25 χρόνου σε καμία περίπτωση δεν τον αφήνουμε αιμόφυρτο στην άσφαλτο.

Η αστυνομία θα επιβεβαιώσει τι έγινε τελικά εκείνο το βράδυ, αν τελικά έκαναν κόντες η όχι και πως έγινε.

Ενδιαφέρον έχει να εξεταστεί και το εάν ο φίλος του -που όπως φέρεται να κατέθεσε στην Τροχαία Ελληνικού- που τον πήρε στο δικό του αμάξι, συμμετείχε και αυτός σε αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας ή όχι.