3 σπιτικές συνταγές για να εξαφανίσετε τις τρίχες από πρόσωπο και σώμα με υλικά που έχετε ήδη στη κουζίνα σας

0
579
Ακολουθήστε μας στα social media

3 σπιτικές συνταγές για να εξαφανίσετε τις τρίχες από πρόσωπο και σώμα με υλικά που έχετε ήδη στη κουζίνα σας

Η γρήγορη και μόνιμη αποτρίχωση σε πρόσωπο και μπικίνι στο σπίτι δεν είναι ουτοπία, αφού ακολουθώντας τρεις σπιτικές συνταγές, μπορείς ν’ απαλλαγείς από τις περιττές τρίχες.

Ειδικότερα, πολλές γυναίκες θέλουν απεγνωσμένα να απαλλαγούν από τις τρίχες στο πρόσωπο και το μπικίνι, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούν πολλές βάναυσες μεθόδους για να το πετύχουν αυτό, με τα αποτελέσματα να μην διαρκούν για πολύ, με συνέπεια να βασανίζουν επανειλημμένα το δέρμα τους.

 

Υπάρχουν όμως τρόποι να μειώσετε την ανάπτυξη των τριχών με προϊόντα που υπάρχουν ήδη στο σπίτι σας.

 

 

Γρήγορη και μόνιμη αποτρίχωση: Χρησιμοποιώντας κουρκουμά

 

Αυτό το μπαχαρικό χρησιμοποιείται συχνά πλέον σε θέματα ομορφιάς. Έχει αντισηπτική δράση και καταπολεμάει την ακμή. Επίσης, μπορεί να μειώσει την ανάπτυξη των τριχών του προσώπου.

 

 

Η συνταγή είναι σχετικά απλή. Απλά ανακατέψτε κουρκουμά με λίγο νερό για να φτιάξετε μία πάστα και βάλτε την στο δέρμα σας. Όταν γίνει ξηρό, βουτήξτε μία πετσέτα σε ζεστό νερό και ξεπλύντε τον κουρκουμά από το πρόσωπο μαζί με τις τρίχες.

 

 

Γρήγορη και μόνιμη αποτρίχωση: Χρησιμοποιώντας αλεύρι ρεβιθιού

 

Η συνταγή είναι η ίδια. Απλά ανακατέψτε λίγο κουρκουμά με αλεύρι ρεβιθιού και νερό και βάλτε την πάστα στο πρόσωπό σας.

 

 

Γρήγορη και μόνιμη αποτρίχωση: Χρησιμοποιώντας αυγό

 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανακατέψετε σε ένα μπολ 1 ασπράδι, 1 κ.σ καλαμποκάλευρο και 1 κ.σ ζάχαρη. Βάλτε το μείγμα στο πρόσωπο. Όταν γίνει ξηρό, βγάλτε το γρήγορα και μαζί θα φύγουν και οι ανεπιθύμητες τρίχες.