25η Μαρτίου 2019: Δείτε την παρέλαση που έγινε στον Χολαργό

0
196
διαφήμιση

25η Μαρτίου 2019: Δείτε την παρέλαση που έγινε στον Χολαργό

25η Μαρτίου 2019: Αν και φέτος λόγου του κορωνοϊού δεν πραγματοποιήθηκε καμία μαθητική παρέλαση σε όλη την Ελλάδα καμία κατάθεση στεφάνων όπως την έχουμε στο μυαλό μας, όμως για να ανέβει λίγο το ηθικό όλων μας σας δίνουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε ξανά την παρέλαση που έγινε πέρυσι την ίδια εποχή ακριβώς πριν έναν χρόνο.

Δείτε όλη την παρέλαση στην κοινότητα Χολαργού με βίντεο και φωτογραφίες

 

25η Μαρτίου 2019: Αν και φέτος λόγου του κορωνοϊού δεν πραγματοποιήθηκε καμία μαθητική
25η Μαρτίου 2019: Αν και φέτος λόγου του κορωνοϊού δεν πραγματοποιήθηκε καμία μαθητική

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.