21ο Φεστιβάλ Αμαρουσίου: Θεάτρου Σκιών «Σπαθάρεια 2020»

0
720
Ακολουθήστε μας στα social media

21ο Φεστιβάλ Αμαρουσίου: Θεάτρου Σκιών «Σπαθάρεια 2020»

21ο Φεστιβάλ Αμαρουσίου:Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού, Γιάννης Νικολαράκος και το Μουσείο Θεάτρου Σκιών «Ευγένιος Σπαθάρης» του Δήμου προσκαλούν τους Μαρουσιώτες και τους φίλους του Θεάτρου Σκιών και του Καραγκιόζη στο 21ο Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών Δήμου Αμαρουσίου «Σπαθάρεια 2020» που θα διεξαχθεί από τις 31 Αυγούστου έως και τις 5 Σεπτεμβρίου 2020.
Το 21ο Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών, με σκοπό πάντα την προβολή και διατήρηση της ελληνικής παραδοσιακής τέχνης του Καραγκιόζη, θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, στον αύλειο χώρο του Μουσείου Θεάτρου Σκιών «Ευγένιος Σπαθάρης», (Οδός Βορείου Ηπείρου 27 & Μεσογείων – Κοκκινιά Αμαρουσίου).
Όπως ενημερώνει ο Δήμος η είσοδος θα επιτρέπεται μόνον κατόπιν ονομαστικής κράτησης στον τηλ. αριθμό: 210 6127245, ενώ θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω πανδημίας Covid-19, όπως ορίζονται από τον ΕΟΔΥ. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και κατά την έξοδο από το χώρο των παραστάσεων.
Το πρόγραμμα των παραστάσεων του 21ου Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών Δήμου Αμαρουσίου «Σπαθάρεια 2020»
21o Festival Amarousiou: THeatrou Skiwn «Spathareia 2020»
21o Festival Amarousiou: THeatrou Skiwn «Spathareia 2020»
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com