1ου Φεστιβάλ Νεολαίας 2020: Διευθύνεται η οργάνωση επιτροπή

0
100
διαφήμιση

1ου Φεστιβάλ Νεολαίας 2020: Διευθύνεται η οργάνωση επιτροπή

1ου Φεστιβάλ Νεολαίας 2020: Διευρύνεται η Οργανωτική Επιτροπή του «1ου Φεστιβάλ Νεολαίας 2020», που θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία από 19 έως 21 Ιουνίου, ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΛΑΙΑΣ»την οποία θα συμμετέχουν οι συνδημότες μας:

1. Θεόδωρος Αθανασόπουλος, Σύμβουλος Διοργάνωσης

2. Κώστας Γουργούλης, Επόπτης Οικονομικών

3. Βάσω Κουζήγιαννη, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου

4. Βασίλης Τσαγκάρης, Υπεύθυνος Αθλητικών

1ου Φεστιβάλ Νεολαίας 2020: Διευθύνεται η οργάνωση επιτροπή
1ου Φεστιβάλ Νεολαίας 2020: Διευθύνεται η οργάνωση επιτροπή

Όπως υπογράμμισε ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής Νίκος Ζόμπολας, η διεύρυνση αυτή «μοναδικό σκοπό έχει την πλήρη επιτυχία του Φεστιβάλ, με πολύπλευρη στήριξη και ομαδική δουλειά, που θα φέρει τους νέους μας πιο κοντά στην πόλη μας και θα τους προσφέρουμε ενδιαφέρουσες εμπειρίες, γνώση και διασκέδαση».

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί θερμά όλους όσοι εκδήλωσαν άμεσα το ενδιαφέρον τους και την εθελοντική προσφορά τους στο νέο θεσμό Νεολαίας, ο οποίος δημιουργείται στην πόλη μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) προχώρησε στην παραχώρηση της αιγίδας της για την πραγματοποίηση του Φεστιβάλ.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.