Σοκ στο Χαλάνδρι: Αυτοκίνητο έπεσε με ταχύτητα σε στάση λεωφορείου

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

Σοκ στο Χαλάνδρι: Αυτοκίνητο έπεσε με ταχύτητα σε στάση λεωφορείου – Τρεις τραυματίες και απόπειρα αυτοτραυματισμού του οδηγού

Σκηνές φρίκης εκτυλίχθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 24 Μαΐου στο Χαλάνδρι, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο έπεσε με δύναμη πάνω σε στάση λεωφορείου στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, τραυματίζοντας τρεις γυναίκες που βρίσκονταν εκεί εκείνη την ώρα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το όχημα κινήθηκε ανεξέλεγκτα, προσέκρουσε πάνω στη στάση και προκάλεσε σκηνές πανικού. Οι τρεις γυναίκες τραυματίστηκαν – ευτυχώς καμία δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο για τη ζωή της, αν και μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Η υπόθεση πήρε δραματική τροπή όταν ο οδηγός του οχήματος, μετά τη σύγκρουση, φέρεται να αυτοτραυματίστηκε στον λαιμό με αιχμηρό αντικείμενο. «Παναγία μου, τι έκανα!» ακούστηκε να φωνάζει, σύμφωνα με μαρτυρίες από το σημείο. Η αστυνομία τον εντόπισε λίγο αργότερα, αιμόφυρτο, και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο υπό φρούρηση.

Οι Αρχές διερευνούν όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τα αίτια του τροχαίου, ενώ παραμένει ανοιχτό το ερώτημα αν πρόκειται για ατύχημα ή για συνειδητή ενέργεια. Η Τροχαία έχει ήδη ξεκινήσει την προανάκριση, με την αξιοποίηση καταθέσεων μαρτύρων και υλικού από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία, με πολλούς πολίτες να κάνουν λόγο για ένα σκηνικό «βγαλμένο από ταινία τρόμου».

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)