Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Ύποπτο κρούσμα στο Πάντειο – Κλείνει για δύο μέρες

0
536
Ακολουθήστε μας στα social media

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Ύποπτο κρούσμα στο Πάντειο – Κλείνει για δύο μέρες

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Κλειστό θα μείνει για δύο μέρες το Πάντειο πανεπιστήμιο για προληπτικούς λόγους καθώς υπάρχει πληροφορία για ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Σας ενημερώνουμε ότι για προληπτικούς λόγους το πανεπιστήμιο θα παραμείνει κλειστό από 6/3  έως και 7/3».

Στο μεταξύ, ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού εξετάζεται στο Ρέθυμνο και αφορά φοιτητή του Πανεπιστημίου Ρεθύμνου με καταγωγή από την Πελοπόννησο.

Η εμφάνιση του κρούσματος οδήγησε την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου στην αναστολή λειτουργίας για προληπτικούς λόγους επί τριήμερο μέχρι και το Σάββατο 7 Μαρτίου.

Ο νεαρός φοιτητής νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση σε ειδικό θάλαμο στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, ενώ τα αποτελέσματα για το αν είναι θετικός στο ιό, αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα το απόγευμα από το ειδικό εργαστήριο στο ΠΑΓΝΗ Ηρακλείου.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Ελένη Μπορμπουδάκη, «ο νεαρός προσήλθε στο νοσοκομείο μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του ιδίου με τους γιατρούς του νοσηλευτικού ιδρύματος του Ρεθύμνου. Άμεσα οι γιατροί έλαβαν δείγμα και το έστειλαν στο Ηράκλειο, ώστε να υπάρξει ταυτοποίηση από το τμήμα ιολογίας της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστήμιου και πάντα σε συνεννόηση με τον καθηγητή κ. Σουρβίνο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη διαχείριση του περιστατικού όλα κινούνται με βάση το πρωτόκολλο αντιμετώπισης κρουσμάτων και όπως είπε η κ. Μπορμπουδάκη, δεν πρέπει οι πολίτες να λειτουργούν κάτω από καθεστώς ανησυχίας ή πανικού.

 

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Ύποπτο κρούσμα στο Πάντειο - Κλείνει για δύο μέρες
Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Ύποπτο κρούσμα στο Πάντειο – Κλείνει για δύο μέρες
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.