Κατερίνα Γκούμα: Δίνει και αυτή την μισή αποζημίωση μετά το παράδειγμα του Ηλία Αποστολόπουλου

Κατερίνα Γκούμα: Δίνει και αυτή την μισή αποζημίωση μετά το παράδειγμα του Ηλία Αποστολόπουλου

Κατερίνα Γκούμα: Ακολουθώντας το παράδειγμα του Δημάρχου κου Ηλίας Αποστολόπουλος και παρόλο που η αποζημίωση που λαμβάνω ως πρόεδρος της Κοινότητας Χολαργού έχει μικρή οικονομική αξία (της τάξεως των 300 ευρώ μηνιαίως) μπροστά στις ανυπολόγιστες ανάγκες αυτής της πανδημίας, πιστεύοντας στη μεγάλη αξία του συμβολισμού αυτής της κίνησης, διαθέτω το ήμισυ της αποζημίωσης που θα λάβω για αυτούς τους μήνες στον ειδικό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για την αντιμετώπιση του Covid-19.

Είμαστε ολόκληρη η χώρα, ολόκληρη η Ευρώπη, ολόκληρος ο πλανήτης ενωμένοι απέναντι σε έναν κοινό αδιόρατο εχθρό και οι έννοιες ομοψυχία και αλληλεγγύη είναι περισσότερο από ποτέ επιτακτική αναγκαιότητα.
Μαζί θα τα καταφέρουμε!

Κατερίνα Γκούμα: Δίνει και αυτή την μισή αποζημίωση μετά το παράδειγμα του Ηλία Αποστολόπουλου
Κατερίνα Γκούμα: Δίνει και αυτή την μισή αποζημίωση μετά το παράδειγμα του Ηλία Αποστολόπουλου
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.