Καταπολεμήστε την υπερφαγία τώρα

0
964
Καταπολεμήστε την υπερφαγία
Καταπολεμήστε την υπερφαγία
Ακολουθήστε μας στα social media
Καταπολεμήστε την υπερφαγία

Καταπολεμήστε την υπερφαγία

Συμπλήρωμαδιατροφής με γλυκομαννάνη που σας βοηθά να ελέγχετε και να διαχειρίζεστε το βάρος σας και να καταπολεμάτε την τάση της υπερφαγίας.
Ποια είναι τα οφέλη για εσάς
Σας βοηθά να περιορίσετε την ποσότητα των μερίδων και ακόμη, να αισθάνεστε χορτάτοι.  Όταν αναμειγνύεται με υγρό καταλαμβάνει χώρο στο στομάχι σας, δημιουργώντας αίσθηση κορεσμού.
Περιορίστε αμέσως την όρεξή σας – θα σας βοηθήσει να νιώθετε χορτάτοι με την πρώτη μερίδα, πριν και κατά τη διάρκεια του επόμενου γεύματος.
Κάνει ευκολότερη τη διαχείριση του βάρους – κάθε δόση έρχεται σε ένα φακελάκι και μπορεί να αναμειχθεί εύκολα με χυμό ή νερό σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα.
Είναι άγευστο, ώστε να μπορεί να αναμειχθεί με νερό ή τον αγαπημένο σας χυμό χωρίς να επηρεάζει τη γεύση.
Είναι ιδανικό για όσους ακολουθούν το πρόγραμμα bodykey by NUTRILITE και συμπληρώνει άλλα προϊόντα διαχείρισης βάρους της NUTRILITE. Μπορεί να συνδυαστεί με το Φυσικό Μειωτή Λιπαρών ή το Φυσικό Μειωτή Υδατανθράκων (ανάλογα με το προφίλ διατροφής).
Για ποιο λόγο θα σας αρέσει
Το Αppetite Controller είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που σας βοηθά να ελέγχετε την όρεξή σας και να καταπολεμάτε την υπερφαγία. Όταν ελέγχετε την όρεξή σας, η διαχείριση του βάρους γίνεται μια πολύ πιο εύκολη υπόθεση. Με το Appetite Controller, μπορείτε ακόμη να απολαμβάνετε το φαγητό σας, αλλά είστε πιο δυνατοί στον έλεγχο της ποσότητας του φαγητού που καταναλώνετε.
Το μυστικό του Appetite Controller βρίσκεται σε ένα μοναδικό φυσικό συστατικό: εκχύλισμα γλυκομαννάνης. Αυτές οι φυσικές διαιτητικές ίνες προσελκύουν το νερό και το μετατρέπουν σε τζελ στο στομάχι. Αυτό το τζελ πιέζει τα τοιχώματα του στομαχιού, με αποτέλεσμα να αισθάνεστε χορτάτοι. Επιπλέον, περιέχει το φυσικής προέλευσης εκχύλισμα μαύρου σαμπούκου, που προσδίδει στο προϊόν ένα όμορφο μωβ χρώμα.
Ενδιαφέροντα στοιχεία
  • Αποδεδειγμένα, βοηθά τους ανθρώπους να νιώθουν χορτάτοι, χωρίς να καταναλώνουν υπερβολικό φαγητό.
  • Παρασκευασμένο με συστατικά από τα  βιώσιμα αγροκτήματα με πιστοποίηση NutriCert™.
  • Περιέχει ρίζα konjac (γλυκομαννάνη) NutriCert™ και μαύρο σαμπούκο (elderberry) NutriCert.
  • Δεν περιέχει τεχνητές γλυκαντικές ουσίες, χρώμα, άρωμα ή συντηρητικά.
  • Η NUTRILITE™ είναι η No.1 επωνυμία στον κόσμο σε πωλήσεις βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής τα τελευταία 10 χρόνια.
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Το Appetite Controller έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα αποτελεσματικό προϊόν διαχείρισης βάρους, που σας βοηθά να ελέγχετε την ποσότητα του φαγητού που καταναλώνετε.
  • Το Appetite Controller είναι ιδανικό για όσους ακολουθούν το πρόγραμμα διαχείρισης βάρους bodykey by NUTRILITE και συμπληρώνει άλλα προϊόντα διαχείρισης βάρους της NUTRILITE, όπως το Φυσικό Μειωτή Λιπαρών και το Φυσικό Μειωτή Υδατανθράκων.
  • Το Appetite Controller χρησιμοποιεί φυσικά συστατικά: ρίζα konjac NutriCert™ (γλυκομαννάνη) και μαύρο σαμπούκο (elderberry) NutriCert, χωρίς την προσθήκη τεχνητών γλυκαντικών, χρώματος, αρωμάτων ή συντηρητικών.
  • Το Appetite Controller έρχεται σε πρακτικά φακελάκια μίας δόσης, που κάνουν εύκολη την προετοιμασία και την κατανάλωση του φαγητού.
Οδηγίες χρήσης
  • Ανοίξτε σχίζοντας το φακελάκι σε σχήμα στικ και ρίξτε το σε ένα ποτήρι με 250ml νερό ή χυμό.
  • Καταναλώστε το αμέσως μετά την παρασκευή.
  • Καταναλώστε 3 μερίδες την ημέρα, 30 λεπτά πριν από κάθε κυρίως γεύμα.
  • Καταναλώστε μόνο με υγρά και όχι με τροφές. Η επαρκής πρόσληψη υγρών είναι υποχρεωτική.
  • Υπάρχει  κίνδυνος πνιγμού για τα άτομα με δυσκολίες κατάποσης ή στην περίπτωση που θα καταναλωθεί χωρίς επαρκή πρόσληψη υγρών.
Για βέλτιστα αποτελέσματα και για να αποφύγετε τον κίνδυνο πνιγμού ή δυσφορίας κατά την κατάποση, χρησιμοποιήστε το μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρείτε στη συσκευασία.
Καταπολεμήστε την υπερφαγία
Συστατικά
Ρίζα konjac (52,3%; 1,0 g γλυκομαννάνη ανά μερίδα), δεξτρίνη, εκχύλισμα μαύρου σαμπούκου (1,2% / 30 mg μαύρο σαμπούκο ανά μερίδα. Σύνθεση: μαύρο σαμπούκο, μαλτοδεξτρίνη), μέσο αντι-συσσωμάτωσης (διοξείδιο του πυριτίου).

Για παραγγελία  τηλ επικοινωνίας:  6934372311

Διατροφική αξία

ΜΕΣΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ σε 1 φακελάκι ανά ημέρα (3 στικ) % ΔΤΑ*
Γλυκομαννάνη 1000 mg 3000 mg  —

* % της Διατροφικής Τιμής Αναφοράς