Θα περάσουν «ζάχαρη»: Για αυτά τα τρία ζώδια ο Οκτώβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας

0
291
Ακολουθήστε μας στα social media

Θα περάσουν «ζάχαρη»: Για αυτά τα τρία ζώδια ο Οκτώβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας

O Οκτώβριος είναι η εποχή του Ζυγού και αυτό για κάποια ζώδια σηματοδοτεί την αρχή για κάτι πολύ καλό.

Ο Οκτώβριος λοιπόν θα είναι ο καλύτερος μήνας για τα 3 παρακάτω ζώδια.

Παρθένος

Ο Οκτώβριος θα φέρει ένα πνευματικό ταξίδι στη ζωή σου, Παρθένε. Ωστόσο, η φύση αυτού του ταξιδιού θα εξαρτηθεί από την προσωπικότητά σου.

Οι αρχές Οκτωβρίου θα είναι μια ειρηνική περίοδος για εσένα καθώς η Σελήνη διασχίζει τα πρώτα ζώδια, φτάνοντας τελικά στον Παρθένο. Τα πράγματα θα γίνουν λίγο πιο δύσκολα μόλις ο Άρης μετακομίσει στον Σκορπιό. Επειδή ο Παρθένος και ο Σκορπιός έχουν μια ευεργετική σχέση, η επίδραση του Άρη εδώ θα βοηθήσει τις αναζητήσεις και το ταξίδι σου. Αν πάντα ήθελες να καταφέρεις κάτι που σε φοβίζει λίγο (ή πολύ), το σύμπαν ανοίγει δρόμους και ευκαιρίες για να συμβεί αυτό.

Τοξότης

Τοξότη, η ενέργεια του Οκτωβρίου είναι ηρεμιστική και γαλήνια για εσένα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχεις ενδιαφέρουσες περιπέτειες και εξαίσιο ρομαντισμό να αναμένεις. Μπορεί να βρεις τον εαυτό σου να ξεκλειδώνει κομμάτια του που ήταν πάντα θαμμένα κάτω από το βάρος των οικογενειακών προσδοκιών. Μπορεί να δώσεις επιτέλους μια ευκαιρία στον εαυτό σου για να κυνηγήσει τα όνειρά του, ακόμα κι αν πρόκειται για ένα μακρινό ταξίδι.

Είναι ενδιαφέρον ότι η μετάβαση της Αφροδίτης στον Παρθένο από τον Λέοντα θα είναι υπέρ σου αυτόν τον μήνα. Θα σου δείξει ότι η αγάπη προορίζεται να χτίζεται σταδιακά, ώστε να μπορείς να ζήσεις τη μεγαλύτερη χαρά για μια ζωή. Η Σελήνη στον Τοξότη στο δεύτερο μισό του Οκτωβρίου, θα φέρει περισσότερα μαθήματα και θα σε βοηθήσει να κατακτήσεις εύκολα τους στόχους σου.

Αιγόκερως

Η καριέρα και τα οικονομικά σου αναδεικνύονται αυτόν τον Οκτώβριο, Αιγόκερε. Θα βρεις επίσης θησαυρούς που κρύβονται στην ιδιωτική σου ζωή, εάν επιλέξεις να ασχοληθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα με τρόπο που στοχεύει στην ενίσχυση των δεσμών σας. Έχεις εργαστεί σκληρά τους τελευταίους πολλούς μήνες και οι καρποί της δουλειάς σου θα έρθουν επιτέλους σε εσένα τον Οκτώβριο. Είσαι έτοιμη να τους απολαύσεις;

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω είναι ο συνδετικός κρίκος σου για ολόκληρο τον μήνα Οκτώβριο. Ανεξάρτητα από το πού μπορεί να βρίσκονται οι άλλοι πλανήτες και οι αστεροειδείς, αρκεί να σκέφτεσαι και να πιστεύεις στις πεποιθήσεις σου και να μην επηρεαστείς από τις μεταβαλλόμενες απόψεις του κύκλου σου.