Βόμβα σε κύριο κοντά στην Συγγρού δίπλα στην Περιφέρεια Αττικής.

0
776
Ακολουθήστε μας στα social media

Βόμβα σε κύριο κοντά στην Συγγρού δίπλα στην Περιφέρεια Αττικής.

Γύρο στις 7.00 η Λεωφόρος Συγγρού μετά από τοποθέτηση γκαζάκια σε κτήριο κοντά στα κεντρική γραφεία της Περιφέρειας Αττικής γίνετε μια τεράστια έκρηξη και σπάνε όλα τα τζάμια από τα γύρο κτήρια.

Τρομοκρατημένοι είναι οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας από την ισχυρή έκρηξη στη Συγγρού κοντά στους Στύλους του Ολυμπίου Διός .

Οι κάτοικοι πετάχτηκαν από τα σπίτια του και βρίσκονται στο δρόμο παρακολουθώντας με αγωνία την επιχείρηση κατάσβεσης.

«Έγινε ένα τεράστιο μπαμ, μετά έγιναν όλα σκοτεινά. Ήταν σαν βόμβα» είπε κάτοικος της περιοχής που μίλησε στην ΕΡΤ περιγράφοντας ότι τα τζάμια του σπιτιού της απέναντι από το κτήριο της έκρηξης έσπασαν από το οστικό κύμα. «Κατέβηκα κάτω και είδα ότι έσπασαν όλα από την έκρηξη» δήλωσε δεύτερος κάτοικος.

Το ανησυχητικό είναι ότι η φωτιά έχει επεκταθεί και στο διπλανό κτήριο στο οποίο σύμφωνα με τους κατοίκους δεν είναι γραφεία αλλά σπίτια.

«Τραντάχτηκε το κτίριο που μένουμε από την έκρηξη. Βγήκα στο παράθυρο και είδα καπνούς από την πλευρά της Συγγρού. Όπως είδα στην τηλεόραση έχουν πάρει φωτιά και διπλανά κτίρια. Η Πυροσβεστική ήρθε πολύ γρήγορα. Τώρα φαίνεται πως έχει πέσει ο καπνός. Η έκρηξη ήταν πολύ ισχυρή» είπε στο MEGA άλλος κάτοικος της περιοχής.

«Ήμουν στο στενό απέναντι όταν ακούστηκε δυνατή έκρηξη. Ήρθα και είδα το κτίριο που είχε πάρει φωτιά ο πρώτος όροφος. Δεν είχε κόσμο τριγύρω εκείνη την ώρα», ανέφερε άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

«Άκουσα ένα εκκωφαντικό θόρυβο και είδα ένα μεγάλο φως που μπήκε μέσα στο διαμέρισμά μου», είπε άλλος πολίτης.