Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να κλείσεις το σακουλάκι με τα πατατάκια! (βίντεο)

0
554
Ακολουθήστε μας στα social media

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να κλείσεις το σακουλάκι με τα πατατάκια! (βίντεο)

Με ένα εύκολο και απλό τρικ μπορείς να κλείνει το σακουλάκι με τα πατατάκια σου σωστά. Εν καιρώ καραντίνας θα σου φανεί χρήσιμο, καθώς είναι το αγαπημένο σνακ όλων μας όταν βλέπουμε κάποια ταινία. 

Μιας και το Summer Body 2020 απομακρύνεται σαν ιδέα (και ας λιώναμε όλο τον χειμώνα στα γυμναστήρια), μια παρασπονδία αυτές τις ημέρες μπορούμε να την επιτρέψουμε στον εαυτό μας.

Σνακ όπως τσιπς, ποπ κορν ακόμη και γαριδάκια συνοδεύουν τις σειρές μας ως guilty pleasure.Αυτοί που έχουν μεγάλη αυτοσυγκράτηση, κλείνουν το σακουλάκι πριν τελειώσει και το αφήνουν στο ντουλάπι, μέχρι να το ξαναχρειαστούν.

Πώς κλείνεις όμως το σακουλάκι των τσιπς; Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιούμε ένα λαστικάκι, ένα ειδικό clip ή απλώς το τυλίγουμε ώστε να μην μπαίνει αέρας και σκόνη. Ωστόσο, το τέλειο σφράγισμα είναι δύσκολο καθώς η σακούλα έχει πλέον σκιστεί.

Ψάχνοντας στο Διαδίκτυο για έξυπνα τρικ και hack (που έχει γίνει η αγαπημένη μας ασχολία), βρήκαμε έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο να κλείνουμε το σακουλάκι των τσιπς μας.

95,1 χιλ. άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Η Padma Lakshmi μοιράστηκε στο Twitter ένα βίντεο, όπου δείχνει το κόλπο με το οποίο τυλίγει το σακουλάκι και το σφραγίζει με τέλειο τρόπο ώστε να μην ανοίγει.

Το μόνο που κάνει είναι να τσακίζει τις δύο πάνω γωνίες της σακούλας και να τις στρίβει προς τα μέσα.

«Πώς το ανακάλυψα αυτό τώρα;», γράφει η ίδια στη λεζάντα.