«Έφυγε από τη ζωή 2 μέρες πριν την πρώτη μου παράσταση»: Η Μαρία Κίτσου για την απώλεια του πατέρα της

0
1619
Ακολουθήστε μας στα social media

«Έφυγε από τη ζωή 2 μέρες πριν την πρώτη μου παράσταση»: Η Μαρία Κίτσου για την απώλεια του πατέρα της

Η Μαρία Κίτσου που αγαπήσαμε μέσα από το ρόλο της «Ελένης» στην πετυχημένη σειρά “Άγριες Μέλισσες“, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον θάνατο του πατέρα της, δύο ημέρες πριν από την πρώτη της παράσταση, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος ενωπίω», που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1, το βράδυ της Δευτέρας.

Μαρία Κίτσου: Τι είπε για τη δύσκολη περίοδο που έχασε τον πατέρα της

 

«Τον χάσαμε στην προπαραμονή της πρώτης μου παράστασης. “Έφυγε” στη γενική και στην πρεμιέρα ήταν η κηδεία. Η είσοδός μου στο θέατρο ήταν λίγο δύσκολη. Θεωρώ ότι αν δεν είχα το θέατρο, θα τρελαινόμουν. Με έσωσε, δηλαδή, το ότι είχα να πάω στην παράσταση κάθε βράδυ, δηλαδή λίγο μάζεψε το μυαλό μου. Στο σπίτι, η κατάσταση ήταν -όπως καταλαβαίνεις- φοβερή. Είχα την αμέριστη συμπαράσταση όλων των παιδιών στον θίασο. Βέβαια, όταν τελείωνε η παράσταση, δεν μπορώ να σου περιγράψω τι συνέβαινε μέσα μου», εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός.

 

Μαρία Κίτσου: Στα μέσα Μαΐου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τις “Άγριες Μέλισσες”

 

Όσο για το πότε θα αρχίσουν εκ νέου τα γυρίσματα για τις «Άγριες Μέλισσες», τα οποία είχαν σταματήσει εξαιτίας του κορονοϊού, ανέφερε ότι αυτό αναμένεται να γίνει μέχρι τα μέσα Μαΐου και υπό πολλές προφυλάξεις για την υγεία όσων συμμετέχουν.