Στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» βρέθηκαν πριν από λίγο ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλης Σιαμάνης, έπειτα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Παθολογοανατομικό Εργαστήριο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά προκλήθηκε από βλάβη σε μηχάνημα.
Χάρη στην άμεση και αποτελεσματική επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και των εθελοντών της ΔΑΠΑΧΟ, που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο, η κατάσταση τέθηκε γρήγορα υπό πλήρη έλεγχο. Η άψογη συνεργασία όλων των αρμόδιων υπηρεσιών απέτρεψε την επέκταση της φωτιάς και την πρόκληση σοβαρότερων προβλημάτων.
Η Δημοτική Αρχή εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλαν στην άμεση αντιμετώπιση του περιστατικού και την προστασία του νοσοκομείου, του προσωπικού και των ασθενών.























































































