Άγριες Μέλισσες: Δείτε το επεισόδιο που θα δούμε σήμερα Τετάρτη

0
517
Ακολουθήστε μας στα social media

Άγριες Μέλισσες: Δείτε το επεισόδιο που θα δούμε σήμερα Τετάρτη 

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα χάνουν την γη κάτω απ’ τα πόδια τους, ύστερα απ’ την απόφαση της Δρόσως να δεχτεί την πρόταση του γάμου του Ιορδάνη και να μεγαλώσει εκείνη το παιδί της.

Η Μυρσίνη γίνεται έξαλλη με την εξέλιξη αυτή, όμως η Ασημίνα δείχνει σημάδια ψυχολογικής παραίτησης γεγονός που ανησυχεί τον Νικηφόρο. Ο Κυπραίος βρίσκει στο πρόσωπο ενός άντρα απ’ το ένοχο παρελθόν του, την λύση, για να μην αποκαλυφθεί η πραγματική του ταυτότητα στον Νέστορα ενώ η Ελένη βρίσκει ξανά την αισιοδοξία της ύστερα απ’ την δημοσίευση της μελέτης του Θεοτόκη.

Παράλληλα αυτή η δημοσίευση αναστατώνει το χωριό και προκαλεί τον πανικό του Δούκα που κατηγορεί ευθέως τον Νικηφόρο πως εκείνος κρύβεται πίσω απ’ το ξεσκέπασμα του σκανδάλου. Την ίδια στιγμή η Θεοδοσία κάνει μια σημαντική αποκάλυψη στον Λάμπρο σε σχέση με την Ελένη ενώ ο Δούκας απειλεί γι’ ακόμα μια φορά τον Τόλλια προκειμένου να στηρίξει τα σχέδια του, στην επερχόμενη αναμέτρηση των υποψήφιων κοινοταρχών.

Ο Μελέτης καταρρακωμένος απ’ την αποκάλυψη της Ανέτ πως είναι γιος της και μπροστά στη συνειδητοποίηση πως η Πηνελόπη είναι συγγενής του αποφασίζει να δώσει ένα οριστικό τέλος με τραγικές συνέπειες…