Ώρα της Γης 2021: Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού σβήνει τα φώτα

0
382
Ακολουθήστε μας στα social media

Ώρα της Γης 2021: Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού σβήνει τα φώτα 

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού συντονίζεται με την «Ώρα της Γης», την παγκόσμια πρωτοβουλία της WWF και καλεί τους δημότες να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτή την προσπάθεια και να σβήσουν τα φώτα για μία ώρα.

Στο πλαίσιο των προσπαθειών του για εξοικονόμηση ενέργειας, ο Δήμος μας συμμετέχει σε αυτή την εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την υπερθέρμανση του πλανήτη και θα διακόψει το φωτισμό του Δημαρχείου (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός) και του Δημοτικού Καταστήματος Παπάγου (Αναστάσεως 90, Παπάγου), το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021  από τις 20:30 έως τις 21:30.

Χιλιάδες πολίτες, αλλά και δεκάδες φορείς, επιχειρήσεις και μνημεία στην Ελλάδα, θα σβήσουν συμβολικά τα φώτα για μία ώρα, αναδεικνύοντας την επιτακτική ανάγκη για προστασία της φύσης και στέλνοντας ένα μήνυμα συμμετοχής στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η Ώρα της Γης είναι μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες συμμετοχικές εκστρατείες για το περιβάλλον, και γίνεται κάθε χρόνο η αφορμή προκειμένου να ενωθούν οι φωνές εκατομμυρίων ανθρώπων από όλο τον πλανήτη. Φέτος, καθώς ο κόσμος βρίσκεται αντιμέτωπος με την πανδημία COVID-19, στόχος είναι να σταλεί ένα δυνατό μήνυμα πως χρειάζεται να στραφούμε, ατομικά και συλλογικά, σε πιο βιώσιμες επιλογές και να κάνουμε μία νέα αρχή.