Όχημα ανετράπη στη Μεσογείων – Σώος ανασύρθηκε ο οδηγός

0
647

Όχημα ανετράπη στη Μεσογείων – Σώος ανασύρθηκε ο οδηγός

Μεσογείων: Σοβαρό τροχαίο με εκτροπή οχήματος από την πορεία του και ανατροπή σημειώθηκε την Τετάρτη το βράδυ στη λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος της Αγίας Παρασκευής. Το αυτοκίνητο μετά την ανατροπή του κατέληξε στην είσοδο ενός καταστήματος.

Από την ανατροπή του οχήματος εγκλωβίστηκε ένα άτομο, το οποίο χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να ανασυρθεί από τις λαμαρίνες. Το άτομο που είχε εγκλωβιστεί στο όχημα, ανασύρθηκε τραυματισμένο και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφερθεί σε νοσοκομείο που είχε εφημερία.

Στο σημείο επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Πυροσβεστικό Σώμα@pyrosvestiki

Τραυματισμένο και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ άτομο από Ε.Ι.Χ. όχημα, έπειτα από εκτροπή και ανατροπή του επί της λεωφόρου Μεσογείων στην Αγία Παρασκευή Αττικής. Στο σημείο επιχείρησαν 8 με 3 οχήματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.