Χωρίς ρεύμα: Αυτές είναι οι περιοχές που δεν θα έχουν ρεύμα σήμερα Δευτέρα

0
747
Διακοπή ρεύματος Χολαργό Λόγο έργων την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου
Διακοπή ρεύματος Χολαργό Λόγο έργων την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου
Ακολουθήστε μας στα social media

Χωρίς ρεύμα: Αυτές είναι οι περιοχές που δεν θα έχουν ρεύμα σήμερα Δευτέρα

Χωρίς ρεύμα: Αυτές είναι οι περιοχές που την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020 δεν θα έχουν ρεύμα από νωρίς το πρωί από της 8 η ώρα έως της 12.00 δεν θα έχει ρεύμα στην  οδό Λ. Κηφισίας 20 ενώ από της 15.00 έως 16.00 το μεσημέρι δεν θα έχουν ρεύμα στην οδό Ελπίδος, Αγάπης ευτυχίας, Αλαμάνας , Βίτσι, Σουλίου, Ματρόζου, Αγ. Σπυρίδωνος, Κολοκοτρώνη.

10/2/2020 3:00:00 πμ 10/2/2020 4:00:00 μμ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΕΛΠΙΔΟΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΑΛΑΜΑΝΑΣ ΒΙΤΣΙ ΣΟΥΛΙΟΥ ΜΑΤΡΟΖΟΥ ΑΓ.ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ. 57 Κατασκευές
10/2/2020 8:00:00 πμ 10/2/2020 12:00:00 μμ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΝΟ 20. 55 Κατασκευές

 

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.