Χρήστος Πετράκης: Έστειλε την παραίτηση του στις 6 το απόγευμα στον Δήμαρχο

0
795

Χρήστος Πετράκης: Έστειλε την παραίτηση του στης 6 το απόγευμα στον Δήμαρχο

Χρήστος Πετράκης: Την παραίτηση του έδωσε σήμερα Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 18:00  το απόγευμα ο Πρόεδρος της σχολικής Επιτροπής πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χρήστος Πετράκης. Μετά τον ντόρο που είχε προκύψει όσον αφορά το θέμα της θέρμανσης στα σχολεία του δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Το απόγευμα λοιπών πέρασε το κατώφλι του γραφείου του δημάρχου Παπάγου – Χολαργού κ. Αποστολόπουλου για να του παραδώσει την επιστολή παραίτησής του.

Τα προηγούμενα 5 χρόνια θα πρέπει να αναφέρουμε πως τα σχολεία λειτουργούσαν χωρίς κανένα πρόβλημα να έχει ακουστεί ή  να μας έχει αναφέρει.  Το θέμα ξεκίνησε από λάθος του Δημοσίου που δεν συνεννοήθηκαν οι υπηρεσίες του Δημοσίου μεταξύ τους για το ότι ο Δήμος είχε κάνει διακανονισμό πληρωμής του φυσικού αερίου, κάτι που μπορεί να φανεί πως είχε γίνει κάτι τέτοιο.  Όλες αυτές τις ημέρες ο πρώην πρόεδρος των σχολικών  επιτροπών δεχόταν ΄΄μπούλινγκ ΄΄τόσο από εξωτερικούς παράγοντες όσο και από εσωτερικούς.

Όσον αφορά την διαρροή φυσικού αεριού που ακούστηκε στο 2 σχολείο του Παπάγου δεν ισχύει κάτι τέτοιο απλά ένα σώμα καλοριφέρ είχε διαρροή.

Ποιοι τελικά ήθελαν να φύγει ο Χρήστος Πετράκης από την πρωτοβάθμια επιτροπή; Θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Η αλήθεια θα λάμψει τις επόμενες ημέρες.