Χολαργός: Κλειστός ιδιωτικός παιδικός σταθμός θετικοί οι γονείς στο ιο

0
1812

Χολαργός: Κλειστός ιδιωτικός παιδικός σταθμός θετικοί οι γονείς στο ιο

Χολαργός:  Κλειστός είναι από χθες και για μια εβδομάδα θα παραμείνει παιδικός ιδιωτικός σταθμός στον Χολαργό μετά από κρούσμα γονέα που είχαμε στον κορονοϊό. Οι γονείς του παιδιού βγήκαν θετικοί στον ιό ενώ το παιδάκι όχι όμως για προληπτικούς λόγους η υπεύθυνη του παιδικού σταθμού χθες έκανε απολύμανση και αποφάσισαν να κλείσουν τον παιδικό για προληπτικούς λόγους.

Οι γονείς να πούμε είχαν ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Όλοι οι χώροι απολυμάνθηκαν σχολαστικά από ειδικό συνεργείο με τα κατάλληλα και προτεινόμενα σκευάσματα του υπουργείου υγείας. Επίσης η καθαρίστρια θα καθαρίσει με χλωρίνη όλους τους χώρους ώστε όταν επιστρέψουν οι μαθητές να είναι όλα ασφαλή και καθαρά.
Το ίδιο έγινε για το σχολικό λεωφορείο που μεταφέρει τους μαθητές του σχολείου.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.