Χολαργός: Ετοιμάζετε η νέα πλατεία στο τέρμα του Χολαργού

0
339

Χολαργός: Ετοιμάζετε η νέα πλατεία στο τέρμα του Χολαργού

Χολαργός: Μια νέα σύγχρονη με ωραία και καινούρια παιχνίδια και εντυπωσιακή φαίνεται να είναι η νέα πλατεία που περίμεναν τόσα χρόνια ο άνω Χολαργός. Πάντα αυτή η πλατεία από παλιά ήταν πάρα πολύ παρατημένη. Τώρα όπως βλέπετε και θα δούμε και το επόμενο διάστημα θα γίνει ένα κόσμημα στο τέρμα του Χολαργού, ώστε να μπορούν μικροί και μεγάλοι να απολαύσουν την βόλτα τους να παίξουν να διασκεδάσουν να καθίσουν.

Χολαργός: Ετοιμάζετε η νέα πλατεία στο τέρμα του Χολαργού
Χολαργός: Ετοιμάζετε η νέα πλατεία στο τέρμα του Χολαργού

Συγχαρητήρια για το υπέροχο έργο που έχει ξεκινήσει ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, περιμένουμε πως και πως να τελειώσει και να την απολαύσουμε μετά τον περιορισμό των μέτρο και την απαγόρευση κυκλοφορίας. Το καλοκαίρι

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.