Χολαργός: Αυτή ήταν η εικόνα χθες Σάββατο στα καταστήματα

0
555

Χολαργός: Αυτή ήταν η εικόνα χθες Σάββατο στα καταστήματα

Χολαργός:Αυτή την εικόνα είχαμε χθες Σάββατο 14 Μαρτίου στα καταστήματα και στις καφετέριες του δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Χολαργός: Αυτή ήταν η εικόνα χθες Σάββατο στα καταστήματα
Χολαργός: Αυτή ήταν η εικόνα χθες Σάββατο στα καταστήματα

Όλα τα καταστήματα στην ”παραλία” είχαν μαζέψει τα τραπεζάκια τους και τις καρέκλες τους και παρέμεναν ανοιχτά για να κάνουν ντιλίβερι  ενώ τα περισσότερα που δεν έχουν αυτή την δυνατότητα ήταν εντελώς κλειστά.

Η κάμερα της Βόρειας Γειτονιάς ήταν έξω για να σας μεταφέρει την εικόνα

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.