Χολαργός: Αιμοδοσία από τον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης

0
284

Χολαργός: Αιμοδοσία από τον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης

Χολαργός: Η καταστροφική πανδημία του COVID-19 άλλαξε τη ζωή και τις συνήθειές μας.

Όμως, κάποιες ανάγκες δεν έχουν αλλάξει.

Πολλοί συνάνθρωποί μας δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα για την αποκατάσταση της κλονισμένης τους υγείας και, μέρα με τη μέρα, γίνονται ολοένα και περισσότεροι.

Κάθε ημέρα που περνάει, τ’ αποθέματα αίματος μειώνονται!

Μπορείς κι εσύ να προσφέρεις

«10΄ λεπτά απ’ το χρόνο σου»!

Την Κυριακή των Βαΐων (12 Απριλίου 2020),

από ώρα 9:00 π.μ. έως ώρα 1:30 μ.μ.

σε προσκαλούμε στη μεγάλη αίθουσα του συλλόγου “ΣΗΜΑΝΤΡΟ” (Ελ. Βενιζέλου 59Α),

στην τακτική αιμοδοσία που διοργανώνει η ενορία μας,

για να προσφέρουμε όλοι μαζί ένα σημαντικό δώρο στο Θεό,

τον Πρώτο και Μεγάλο Αιμοδότη μας,

μέσω της προσφοράς μας προς τον άγνωστο συνάνθρωπό.

Μη διστάσεις! Έλα!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.