Χολαργιώτισσα: Της έκλεψαν 200.000 ευρώ από τενεκέδες.

0
198

Χολαργιώτισσα: Της έκλεψαν 200.000 ευρώ από τενεκέδες.

Διπλό το μυστήριο που τυλίγει την υπόθεση ληστείας στο Πόρτο Ράφτη, με μια ηλικιωμένη να καταγγέλλει ότι της έκλεψαν… 200.000 ευρώ! 

Η καταγγελία της 76χρονης έγινε στο Α.Τ Χολαργού ανήμερα της εορτής του Αγίου Δημητρίου, με την ίδια να καταθέτει ότι μέσα από δύο τενεκέδες που βρίσκονταν στο πατάρι του εξοχικού της, στους οποίους έκρυβε 350.000 ευρώ, έλειπαν οι 200.000!

Μάλιστα, κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες που ανέφερε, δίνουν διαστάσεις… θρίλερ στην υπόθεση καθώς, όπως είπε, ο άγνωστος που της άρπαξε τον «θησαυρό», είχε αφαιρέσει κι άλλα χρήματα στο παρελθόν. Στην καταγγελία της η 76χρονη είπε ότι τα χρήματα που φύλαγε στους τενεκέδες προέρχονται από μια κληρονομιά.

Έλειπαν κάποια χρήματα

Στις 17 Σεπτεμβρίου, ωστόσο, επισκέφθηκε το εξοχικό της για να πάρει ένα ποσό και τότε διαπίστωσε ότι έλειπαν κάποια χρήματα, χωρίς όμως να μπορεί να προσδιορίσει πόσα ήταν αυτά. Μέχρι που στις 27 Σεπτεμβρίου, ξαναπήγε και αυτή τη φορά είδε έκπληκτη ότι από τους τενεκέδες έλειπαν, πλέον, 200.000 ευρώ!

Μυστήριο παραμένει, πάντως, και το γεγονός ότι η γυναίκα καθυστέρησε να καταγγείλει το συμβάν στην Αστυνομία, περιμένοντας να φτάσει η 26η Οκτωβρίου για να ενημερώσει το Α.Τ της περιοχής του Χολαργού όπου διαμένει.