Χαλάνδρι συλλήψεις διαρρηκτών: Με ακριβά γούστα

0
98
Χαλάνδρι συλλήψεις διαρρηκτών: Με ακριβά γούστα
Χαλάνδρι συλλήψεις διαρρηκτών: Με ακριβά γούστα
διαφήμιση

Χαλάνδρι συλλήψεις διαρρηκτών: Με ακριβά γούστα

Χαλάνδρι συλλήψεις διαρρηκτών: Τρεις Γεωργιανούς, που φέρονται ότι εισέβαλαν σε σπίτια και διαμερίσματα, στο Χαλάνδρι κυρίως, χωρίς εμφανή ίχνη παραβίασης, και έκλεβαν χρήματα, τιμαλφή και ηλεκτρονικές συσκευές, συνέλαβαν οι αρχές.

Οι τρεις μετανάστες συνελήφθησαν χτες το πρωί από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στο Χαλάνδρι, λίγη ώρα μετά την εισβολή τους σε διαμέρισμα πολυκατοικίας της περιοχής και, όπως διαπιστώθηκε, δεν ήταν η πρώτη φορά που συλλαμβάνονται για τον ίδιο, λόγο, αλλά είχαν αφεθεί ελεύθεροι επιστρέφοντας έτσι στη γνωστή τους «τέχνη».

Χαλάνδρι συλλήψεις διαρρηκτών: Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου 

Όπως προέκυψε από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου, οι δράστες είχαν συστήσει, από διμήνου και πλέον, εγκληματική ομάδα με σκοπό τη διάπραξη κλοπών από διαμερίσματα, στα οποία εισέρχονταν κατά τις πρωινές και απογευματινές ώρες. Οι τρεις διαρρήκτες άνοιγαν τις πόρτες των διαμερισμάτων με ειδικά λαμάκια, μήτρες κλειδαριών και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία -που δεν άφηναν ίχνη- τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Χαλάνδρι συλλήψεις διαρρηκτών: Τι βρέθηκε από τις κλοπές 

Εκτός των ανωτέρω, μεταξύ άλλων, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.780 ευρώ, ακριβές τσάντες και δύο ρολόγια χειρός.

Από την περαιτέρω έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, εξιχνιάσθηκαν τέσσερις περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών από οικίες στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Άνοιγαν πόρτες ασφαλείας χωρίς να αφήνουν ίχνη διάρρηξης

Διαρρήκτες με ακριβά γούστα και προτίμηση σε Rolex και Luis Vuitton συνέλαβαν στο Χαλάνδρι άνδρες της Άμεσης Δράσης. Πρόκειται για τρεις άνδρες από την Γεωργία.

Οι δράστες είχαν εισβάλει σε διαμερίσματα δεύτερου ορόφου  πολυκατοικίας επί της οδού Παρνασσου αλλά ένας ένοικος τους αντιλήφθηκε και κάλεσε το «100». Τάχιστα το περιπολικό μετέβη στο σημείο και κατά την άφιξή του διαπίστωσε ότι τρεις Γεωργιανοί με πράγματα στα χέρια έβγαιναν εκείνη την ώρα από την κεντρική πόρτα της πολυκατοικίας.

Χαλάνδρι συλλήψεις διαρρηκτών:  Δείτε 

Οι δράστες προσπάθησαν να παραπλανήσουν τους αστυνομικούς  λέγοντας ότι μένουν στην πολυκατοικία πλην όμως αμέσως δεσμεύτηκαν και κατά την έρευνα βρέθηκαν πάνω τους: χρυσαφικά, δυο ρολόγια ROLEX και VACHERON CONSTANTIN, τσάντες LOUIS VUITTON μετρητά και φυσικά τα διαρρηκτικά τους εργαλεία, τα οποία ήταν πασπαρτού νέας τεχνολογίας και άνοιγαν με αυτά όλες τις πόρτες ασφαλείας χωρίς να αφήνουν ίχνη διάρρηξης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, οι διαρρήκτες είχαν διαπράξει σωρεία διαρρήξεων στην περιοχή καθώς και σε άλλες κοντινές περιοχές. Στο σημείο προσέτρεξε και το όχημα του Α.Τ. Χαλανδρίου για ενίσχυση. Σε κοντινή απόσταση βρέθηκε και το όχημα διαφυγής τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Τ.Α. Χαλανδρίου.