Φιλοθέη Ψυχικό: Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

0
457
Ακολουθήστε μας στα social media

Φιλοθέη Ψυχικό: Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

Φιλοθέη Ψυχικό:Ανακοινώνεται η συνεδρίαση της Δευτέρας 13ης Ιουλίου, ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
 Μπορείτε να πληροφορηθείτε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, της 10ης συνεδρίασης του 2020 του Δημοτικού Συμβουλίου, του οποίου Πρόεδρος είναι η κα Σινανιώτου Χαρίκλεια, εδώ
Δείτε το Αρχείο Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, εδώ
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί και με τη μέθοδο της τηλεδιάσκεψης, κατόπιν λήψης μέτρων του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού προς αποφυγή και διάδοση του κορωνοϊού COVID 19,σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 της από 11-3-2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/Α’/2020), η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 2 του Ν.4682/2020 (ΦΕΚ 76/Α’/2020)και κατόπιν της υπ’ αριθμ. 163 (Α.Π. 33282/29-5-2020) εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών.
Φιλοθέη Ψυχικό: Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου
Φιλοθέη Ψυχικό: Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔαΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com