Φιλοθέη – Ψυχικό: Ο δήμος προάγει την αστική ποδηλασία

0
172

Φιλοθέη – Ψυχικό: Ο δήμος προάγει την αστική ποδηλασία

Φιλοθέη – Ψυχικό:Η οργανωμένη εκμάθηση κυκλοφοριακής αγωγής και αστικής ποδηλασίας για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Όπως ενημερώνει ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού Δημήτρης Γαλάνης, “ο δήμος (ΟΚΑΠΑ), αναγνωρίζοντας τη σημασία της σωστής χρήσης του ποδηλάτου, καθώς και της υπεύθυνης κυκλοφοριακής συνείδησης, ΞΕΚΙΝΆΕΙ μαθήματα εκμάθησης ποδηλασίας, ώστε οι κάτοικοι του Προαστίου μας να κυκλοφορούν με άνεση, ασφάλεια και αυτοπεποίθηση στους δρόμους μας. Πρώτοι μαθητές τα παιδιά μας!
Ο καταξιωμένος Βαλκανιονίκης και πρώην Πρωταθλητής Ελλάδας στην Ποδηλασία, καθηγητής φυσικής αγωγής- εξειδικευμένος στην αστική ποδηλασία, Γιάννης Παπανικολάου, παραδίδει μαθήματα για παιδιά και από Σεπτέμβρη θα συνεχίσουμε και με μαθήματα ενηλίκων!
Στόχος μας είναι να κάνουμε την ποιότητα ζωής στο Προάστιό μας κάθε μέρα και πιο ασφαλή! Γνωρίζοντας τους κανόνες, τηρώντας τα σήματα, φορώντας κράνος, ποδηλατούμε με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση”.

Φιλοθέη - Ψυχικό: Ο δήμος προάγει την αστική ποδηλασία
Φιλοθέη – Ψυχικό: Ο δήμος προάγει την αστική ποδηλασία
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com