Φιλοθέη Ψυχικό: Επαναληπτική Δημοπρασία Εκμίσθωσης Ακινήτου

0
439
Ακολουθήστε μας στα social media

Φιλοθέη Ψυχικό: Επαναληπτική Δημοπρασία Εκμίσθωσης Ακινήτου

Φιλοθέη Ψυχικό:Ο Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε επαναληπτική πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία σύμφωνα με τους όρους της υπ΄αριθμ. 61/6-3-2020 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής , δημοτικό ακίνητο επιφανείας 27,15 τ.μ. επί της οδού Καλλιγά αρ.31 & Ρενιέρη στη Κοινότητα Φιλοθέης.
Το ακίνητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως: βιβλιοχαρτοπωλείο, είδη δώρων , ταξιδιωτικό γραφείο , επιδιορθώσεις ρούχων, επιδιορθώσεις παπουτσιών, κλειδιά, κάβα/ξηροί καρποί κατάστημα βιολογικών/παραδοσιακών προϊόντων (βότανα, μπαχαρικά), κομμωτήριο, πρατήριο άρτου, πρατήριο ζαχαροπλαστικής και ανθοπωλείο, έτσι ώστε να καλύπτει και να πληροί τις βασικές ανάγκες των δημοτών και να συνάδει με το χαρακτήρα και τη φυσιογνωμία του προαστίου ως κηπουπόλεως.
Φιλοθέη Ψυχικό: Επαναληπτική Δημοπρασία Εκμίσθωσης Ακινήτου
Φιλοθέη Ψυχικό: Επαναληπτική Δημοπρασία Εκμίσθωσης Ακινήτου
Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Ψυχικού, την 29/07/2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα από 11:00 π.μ. έως 11:30 π.μ. ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com