Φαίνη Χατζηαθανασιάδου: Η “ΠΡΑΞΗ” ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΛΑΝΗ

0
347
Ακολουθήστε μας στα social media

Φαίνη Χατζηαθανασιάδου: Η “ΠΡΑΞΗ” ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΛΑΝΗ

Δήλωση κ. Φαίνης Χατζηαθανασιάδου 

Αγαπητές και αγαπητοί Συνδημότες Νέου Ψυχικού, Φιλοθέης, Ψυχικού

Φίλες και Φίλοι,

✔️Με σεβασμό στην απόφασή σας και με πλήρη συναίσθηση της βαρύτητας της τελικής μας τοποθέτησης επί της στήριξης ενός εκ των δύο υποψήφιων Δημάρχων Φιλοθέης-Ψυχικού, οι εκλεγμένοι σύμβουλοι μου, οι υποψήφιοί μου, και εγώ ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΠΡΑΞΗ , την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, θα στηρίξουμε την υποψηφιότητα του Dimitris Galanis

✔️Οι λόγοι που μας οδήγησαν σε αυτό είναι ξεκάθαροι.

Τα ποσοστά της παράταξής μας στο Ψυχικό και τη Φιλοθέη ήταν τα υψηλότερα που καταγράψαμε και οι πολίτες, εσείς, μας κατατάξατε στη δεύτερη θέση επιλογής, ενώ τον Χαράλαμπο Μπονάτσο στην τρίτη, καθιστώντας σαφές πως οι δύο περιοχές που αποτελούν το τμήμα του Δήμου που τον ορίζει ως κηπούπολη, επιθυμεί να εκπροσωπείται από τον εν ενεργεία δήμαρχο και από τη δική μας φωνή.

✔️Ως κάτοικος Ψυχικού και διατελέσασα Πρόεδρος της Κοινότητας του, και ως πολίτης που εκτέθηκε στην εκλογική διαδικασία και φέρει την ευθύνη της εμπιστοσύνης του 17,57% των συμπολιτών μας και των τριών κοινοτήτων -Νέο Ψυχικό, Φιλοθέη, Ψυχικό- επιβάλλεται να λειτουργήσω, εγώ και η ομάδα μου, με την σοβαρότητα και την συνθήκη που διαμορφώθηκε τη συγκεκριμένη στιγμή, χωρίς συναισθηματισμούς και προσωπικές ατζέντες.

✔️Δηλώνω δημόσια πως δεν διεκδικώ και δεν θα δεχτώ θέση αντιδημάρχου, βάζοντας τέλος στα όποια σενάρια κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες.

✔️Στην διεκδίκηση της δημαρχίας κατέβηκα όχι για την καρέκλα, όχι για τη θέση, αλλά για την βελτίωση της ζωής μας.

✔️Στη σημερινή συνάντηση που είχα με τον Δημήτρη Γαλάνη του έθεσα ως βασική προτεραιότητα της παράταξής μας, την κοινή μας σύγκλιση σε βασικά σημεία των προγραμματικών μας θέσεων, ώστε να τα εντάξει στην επόμενη διακυβέρνησή του.

✔️Συγκεκριμένα συμφωνήσαμε στους τομείς των προγραμματικών μας θέσεων που αφορούν τις Υποδομές, το Κυκλοφοριακό, τα Smart cities, τις Υπηρεσίες προς το δημότη, την Υγεία, την Κοινωνική πολιτική, τα ΑμέΑ, τη Γυναίκα, τα Ζώα συντροφιάς και τα Αδέσποτα. Σας παραπέμπω ακριβώς στο πως αυτοί αποτυπώνονται εδώ https://praksi.eu/wp-content/uploads/2023/09/PRAXIS_PROGRAMM.pdf

✔️Μοναδικός μου προσωπικός στόχος αλλά και στόχος της ομάδας μας, είναι η υλοποίηση πολιτικών, ιδεών και πρωτοβουλιών που γράψαμε μαζί σας. Η δέσμευσή του προς αυτή την κατεύθυνση μας κάνει να νιώθουμε σίγουροι για την απόφασή μας να τον στηρίξουμε.

✔️Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού, αρκεί οι άνθρωποι που την ασκούν να ξέρουν να ακούνε, να προτάσσουν πάνω από όλα το κοινό συμφέρον και όχι το προσωπικό και να λειτουργούν με συλλογική διάθεση.

✔️Θέλω σε αυτό το σημείο να αναφερθώ στην ατυχή και «πειρατική» τακτική του Χαράλαμπου Μπονάτσου, ο οποίος χωρίς καμία πρότερη συνάντησή μας, κινήθηκε αυτόνομα και προσέγγισε υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους μου, μη ενδιαφερόμενος για την ουσία του πράγματος που είναι η εύρεση κοινού πεδίου συνεργασίας μέσω επιχειρημάτων και θέσεων, αλλά καιροσκοπικά η προσωπική του νίκη.

✔️Η ψήφος δεν κλέβεται. Η στήριξη δεν εκβιάζεται!

✔️Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστούμε για την πίστη σας στην ΠΡΑΞΗ.

✔️Στο νέο δημοτικό συμβούλιο η ΠΡΑΞΗ θα είναι παρούσα ως θεματοφύλακας των σημερινών δεσμεύσεων επί των προγραμματικών μας δηλώσεων, η φωνή σας θα είναι δυνατή και οι αξίες και οι αρχές μας θα μας οδηγούν ώστε να στηρίζουμε πάντα όλες αυτές τις πρωτοβουλίες που θα οδηγούν το Δήμο μας ψηλά.

Δήλωση Δημάρχου Φιλοθέης – Ψυχικού, κ. Δημήτρη Γαλάνη.

Ευχαριστώ θερμά την Φαίνη Χατζηαθανασιάδου και τους συνεργάτες της για τη στήριξή τους και την υπεύθυνη στάση τους.

Με την Φαίνη έχουμε συνεργαστεί στενά στο παρελθόν και γνωρίζω πολύ καλά τις ικανότητές της, το έργο της και το πάθος της για το Προάστιό μας. Η ίδια και οι συνεργάτες της, με τις προτάσεις και την καθημερινή δράση τους, θα είναι πολύτιμοι σύμμαχοι στην συνεχή μάχη μας για την προστασία της φυσιογνωμίας του Προαστίου μας και την περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του.

Στη συζήτησή μας καταλήξαμε σε βασικές προγραμματικές συγκλίσεις για την επόμενη μέρα που θα αποτελέσουν προτεραιότητά μας την επόμενη 5ετία. Πιο συγκεκριμένα της επιβεβαίωσα τη δέσμευση μου όσον αφορά την υλοποίηση συγκεκριμένων σημαντικών σημείων του προγράμματος της δημοτικής παράταξης ΠΡΑΞΗ που εκπροσωπεί η Φαίνη Χατζηαθανασιάδου και βρήκε ανταπόκριση στο ποσοστό του 17.57% των δημοτών μας, όπως ακριβώς παρουσιάσθηκαν, σημεία που έχουν να κάνουν με τις Υποδομές, το Κυκλοφοριακό, τα Smart Cities, τις Υπηρεσίες προς το δημότη, την Υγεία, την Κοινωνική πολιτική, τα ΑμέΑ, τη Γυναίκα, τα Ζώα συντροφιάς και τα Αδέσποτα.

Την ευχαριστώ και πάλι θερμά και προχωράμε ενωμένοι και δυνατοί για τη νίκη την Κυριακή!