Φίλοι ζώων Παπάγου- Χολαργού: Αγκάλιασαν οι δημότες την Γιορτή υιοθεσίας ζώων

0
167

Φίλοι ζώων Παπάγου- Χολαργού: Αγκάλιασαν οι δημότες την Γιορτή υιοθεσίας ζώων

Φίλοι ζώων Παπάγου- Χολαργού: Η υιοθεσία ενος αδέσποτου ζώου είναι το απόλυτο ζητούμενο και το επίκεντρο καθε προσπάθειας που γινεται από όλους τους φίλους των ζώων. Κορυφαία ημέρα για  την προώθηση των υιοθεσιών ειναι η οργάνωση της  Γιορτής Υιοθεσίας. Το σπουδαίο αυτο γεγονός εχει διάρκεια, η οποία εχει το  πρίν, το ανήμερα και υπάρχει και το μετά,  της Γιορτής !…  Πριν την γιορτή, με τις συνεχείς ενημερώσεις απο τις 03-09-2020  και  τις δεκάδες αναδημοσιεύσεις απο φίλους της σελίδας, υιοθετήθηκαν τρία σκυλάκια, ο ΜΑΡΛΕΥ, ο ΚΛΑΙΝ, και η ΠΑΡΙΝΑ.  Την ημέρα της Γιορτής, η προσέλευση φίλων συνδημοτών ηταν συγκινητική και επιβεβαίωσε οτι στον Δήμο μας, υπάρχει μια μεγάλη και ενεργή κοινότητα φίλων των ζώων, ευαισθητοποιημένη, με έμπρακτο ενδιαφέρον και τους ευχαριστούμε.  Ανταποκρίθηκαν λοιπόν στο κάλεσμά μας οι φίλοι και έγιναν εξι υιοθεσίες σκύλων, ΙΒΑΝ, ΚΟΝΤΟΣ, ΖΕΝ, ΚΟΝΟΡ, ΚΟΥΤΑΒΟΥΛΑ, ΡΙΝΟ και τρείς υιοθεσίες γατιών!

Σήμερα, δηλαδή το μετά την Γιορτή, συνεχίζουμε στον απόηχο της Κυριακής με δύο επικείμενες υιοθεσίες σκύλων, ΜΕΛΥ και ΣΙΑ.

Θερμές ευχαριστίες στους εθελοντες που φιλοξένησαν επι τριημερο και συνόδευσαν ολα αυτα τα σκυλάκια και γατάκια, (μεχρι και το beaute τους επιμεληθηκαν)! Ευχαριστούμε για την παρουσία τους, τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού, κ.Αποστολόπουλο, την Αντιδήμαρχο κα. Δημητριάδου, την Δημοτική Σύμβουλο Παπάγου-Χολαργού, κα. Χαμηλοθώρη, την Πρόεδρο της Κοινότητας Χολαργού κα. Γκούμα,  καθώς επίσης και την αρμόδια υπάλληλο του τμήματος Διαχειρισης Αδέσποτων Ζώων, κα. Καλπάκη.

Ραντεβού την Ανοιξη ελεω Θεού και Covid-19

Για τους ΦΙΛΟΥΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com