Υρώ Μανέ: Η 22χρονη κόρη της είναι μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες αυτή τη στιγμή

0
1582
Ακολουθήστε μας στα social media

Υρώ Μανέ: Η 22χρονη κόρη της είναι μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες αυτή τη στιγμή

Υρώ Μανέ: Η αγαπημένη ηθοποιός ανάρτησε μία σπάνια φωτογραφία, με την κόρη της. Η Ελληνίδα ηθοποιός έγινε γνωστή στον κόσμο, με το ρόλο της Φλώρας Μητροπούλου στην σειρά της Ελληνικής τηλεόρασης «Εγκλήματα». Η ίδια γεννήθηκε στη Χίο, το 1961. Από εκεί και πέρα, η διάσημη ηθοποιός είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα πολιτικών επιστημών.

Σπούδασε υποκριτική στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης. Το 2012 εξελέγη πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, θέση την οποία κατείχε μέχρι το 2014. Παντρεύτηκε το 1997 και έχει αποκτήσει μία κόρη, τη Φαίδρα.

Υρώ Μανέ: Η σπάνια φωτογραφία, με την κόρη της, που ανάρτησε στο Instagram

Υρώ Μανέ: Η λεζάντα που συνόδευε τη σπάνια φωτογραφία, με την κόρη της, που ανάρτησε στο Instagram

«Με την ευχή να ξανάρθουν οι όμορφες,ξέγνοιαστες μέρες! Καλή Ανάσταση! @faidra.daioglou 💕 #mother#daughter#pelion».

Υρώ Μανέ: Ολόκληρη η ανάρτησή της στο Instagram

Υρώ Μανέ: Ακολουθούν κι άλλες φωτογραφίες από την κόρη της στο Instagram

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com