Το Παρίσι Μπορεί να Περιμένει: Στο Δήμου Νέας Ιωνίας στις 22/07

0
336

Το Παρίσι Μπορεί να Περιμένει: Στο Δήμου Νέας Ιωνίας στις 22/07

Το Παρίσι Μπορεί να Περιμένει:Η ταινία «Το Παρίσι Μπορεί να Περιμένει» (Paris Can Wait) έρχεται απόψε (Τετάρτη 22 Ιουλίου) στη Νέα Ιωνία και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στις 9 το βράδυ.
Λίγα λόγια για το έργο
Γυναίκα, παντρεμένη χρόνια με έναν επιτυχημένο παραγωγό του Χόλιγουντ, αφοσιωμένο στην καριέρα του και αμελή σύζυγο, βρίσκεται να κάνει ένα οδικό ταξίδι από τις Κάννες στο Παρίσι, συνοδευόμενη από τον Γάλλο συνεργάτη του συζύγου της.
Το Παρίσι Μπορεί να Περιμένει: Στο Δήμου Νέας Ιωνίας στις 22/07
Το Παρίσι Μπορεί να Περιμένει: Στο Δήμου Νέας Ιωνίας στις 22/07
Ρομαντική κωμωδία του 2016, διάρκειας 92 λεπτών, σε σκηνοθεσία Έλινορ Κόπολα.
Πρωταγωνιστούν οι Νταϊάν ΛέινΆλεκ Μπάλντουιν και Αρνό Βιάρ.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com