Το παιχνίδι της Χαράς: Το βιντεάκι που έκαναν για μικρούς και μεγάλους.

0
163

Το παιχνίδι της Χαράς: Το βιντεάκι που έκαναν για μικρούς και μεγάλους.

Το παιχνίδι της Χαράς: Ένα διαφορετικό βιντεάκι έκαναν οι παιδαγωγοί και νηπιαγωγοί από τον παιδικό σταθμό ” Το παιχνίδι της Χαράς” στον Χολαργό.

Δείτε το τραγουδάκι καθώς και το μήνυμα της διευθύντριας του παιδικού σταθμού Κατερίνας Πουλέα.

«Το όνομα Ελλάδα δεν είναι λέξη , αλλά λόγος»
Οταν οι παιδαγωγοί σου ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν όμορφα μηνύματα για τους μαθητές τους !
Χρόνια Πολλά και το ηθικό ψηλά !

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.