Τρίτη, 24 Νοεμβρίου, 2020
Αρχική Παπάγου Κοινωνικά Τον θεμέλιο λίθο κτηρίου για πολυιατρείο και ΚΑΠΗ στου Παπαγου

Τον θεμέλιο λίθο κτηρίου για πολυιατρείο και ΚΑΠΗ στου Παπαγου

0
287

Τον θεμέλιο λίθο κτηρίου για πολυιατρείο και ΚΑΠΗ στου Παπαγου

 ΚΑΠΗ Παπάγου: Στην θεμελίωση του νέου κτηρίου πολυιατρείων και ΚΑΠΗ στην οδό Εθνικής αμύνης προχώρησε ο Δήμος Παπαγου Χολαργού Ενα χρόνιο αίτημα των κατοίκων ικανοποιούμε σημερα με την δημιουργια του κτηρίου που μπορει να στεγάσει και τα δημοτικα ιατρεία δήλωσε ο Δημαρχος κ Ηλίας Αποστολοπουλος.
Ο αντιπεριφερειάρχης Βασιλης Γιαννακοπουλος αφού θύμισε οτι συμμετείχε στην επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού δήλωσε οτι η περιφέρεια μέσω του περιφερειάρχη αλλα και της αντιπεριφέρειας μεταφορών που εχει έδρα τον Δημο Χολαργου Παπαγου θα συμβάλουμε με ολες ας τις δυνάμεις στα μεγάλα εργα του Δημου αλλα θα βοηθήσουμε ολους τους δήμους της Αττικής χωρις καμια διάκριση.
Το νεο κτήριο θα εχει τρεις ορόφους και roof garden με συνολική Επιφάνια 764 τ.μ με δυο υπόγεια parking
Τον θεμέλιο λίθο κτηρίου για πολυιατρείο και ΚΑΠΗ στου Παπαγου
Τον θεμέλιο λίθο κτηρίου για πολυιατρείο και ΚΑΠΗ στου Παπαγου
Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.