Τα πραγματικά αποτελέσματα από τα 10 δημοφιλέστερα κόλπα ομορφιάς που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο

0
669
Ακολουθήστε μας στα social media

Τα πραγματικά αποτελέσματα από τα 10 δημοφιλέστερα κόλπα ομορφιάς που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο

Διάσημα μυστικά ομορφιάς που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, δεν είναι πάντα όσο αποτελεσματικά φαίνονται, γι’ αυτό μία κοπέλα αποφάσισε να τα δοκιμάσει για να δει την αποτελεσματικότητά τους.

 

Διάσημα μυστικά ομορφιάς: Για μακριές βλεφαρίδες

 

 

Για πιο χοντρές και μακριές βλεφαρίδες, μπορούμε να ρίξουμε λίγη πούδρα πάνω από τις βλεφαρίδες μας, πριν βάλουμε την μάσκαρα.

 

Οι βλεφαρίδες έγινα πράγματι πιο μακριές και χοντρές. Ίσως και περισσότερο από όσο χρειαζόταν, αφού μερικές κόλλησαν μεταξύ τους. Ένα καθαρό βουρτσάκι θα βοηθούσε πολύ στην τελειοποίηση αυτής της μεθόδου.

 

Διάσημα μυστικά ομορφιάς: Ματ αποτέλεσμα στο κραγιόν

 

 

Μια στρώση από καλαμποκάλευρο θα κάνει ματ το λαμπερό κραγιόν σας.

 

Προτείνεται να βάλουμε μια στρώση κραγιόν και μετά από πάνω μια στρώση καλαμποκάλευρο. Παρά τις αμφιβολίες, το κόλπο αυτό ήταν αποτελεσματικό, αν και τα χείλη ήταν λίγο στεγνά. Δεν συστήνεται για καθημερινή χρήση, αλλά για ειδικές περιπτώσεις είναι καλό.

 

Διάσημα μυστικά ομορφιάς: Τέλεια γραμμή σε eyeliner και σκιά

 

 

Φτιάξτε την γραμμή του eyeliner και της σκιάς με ένα σελοτέιπ. Είναι πολύ αποτελεσματική μέθοδος, που βοηθάει να κάνουμε τέλεια την γραμμή του eyeliner.

 

Διάσημα μυστικά ομορφιάς: Άφτερ σέιβ για βάση στο μακιγιάζ

 

 

Η κοπέλα χρησιμοποίησε το άφτερ σέιβ στο μισό της πρόσωπο και το αποτέλεσμα ήταν σχεδόν ίδιο με το υπόλοιπο πρόσωπο, χωρίς κάποια σημαντική βελτίωση. Αυτό το κόλπο δεν συνίσταται, γιατί δεν γνωρίζουμε την επίδραση του άφτερ σέιβ στο δέρμα μας.

 

Διάσημα μυστικά ομορφιάς: Μολύβι ματιών ως eyeliner

 

 

Μπορούμε να μετατρέψουμε το μολύβι ματιών σε υγρό eyeliner, αν το κρατήσουμε πάνω από μια φλόγα. Το μολύβι λιώνει τελείως και οι γραμμές στην συνέχεια έγιναν πιο έντονες.

 

Διάσημα μυστικά ομορφιάς: Ματ αποτέλεσμα στο μανικιούρ

 

 

Αναμείξτε το μανό με καλαμποκάλευρο για να του δώσετε ένα ματ αποτέλεσμα. Το μείγμα που προκύπτει είναι πολύ παχύρρευστο.

 

Διάσημα μυστικά ομορφιάς: Μανό με σκιά για καινούργιο χρώμα

 

 

Αν ανακατέψετε μανό και σκιά, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα καινούργιο χρώμα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα με αυτή την μέθοδο ήταν το ανακάτεμα των υλικών μέχρι να στεγνώσει το μανό. Το τελικό αποτέλεσμα δεν είχε την σωστή υφή και είχε πολλές κηλίδες. Θα ήταν καλή ιδέα, αν χρησιμοποιούσατε ολόκληρο το μπουκαλάκι με το μανό.

 

Διάσημα μυστικά ομορφιάς: Γαλλικό μανικιούρ με σελοτέιπ

 

 

Μπορείτε να κάνετε τέλειο γαλλικό μανικιούρ με την βοήθεια του σελοτέιπ. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Χρειάζεται αρκετή εξάσκηση, μέχρι να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Διάσημα μυστικά ομορφιάς: Αλογοουρά με φουρκέτες

 

 

Κάντε την αλογοουρά σας να φαίνεται πιο εντυπωσιακή με μερικές φουρκέτες. Δεν αξίζει τον κόπο. Σε όποιο σημείο και αν τις στερεώσετε, θα πονέσουν το κεφάλι σας και δεν μπορείτε να σταματήσετε να τις σκέφτεστε.

 

Διάσημα μυστικά ομορφιάς: Κοτσίδες για κυματιστά μαλλιά

 

 

Αν κάνετε κοτσίδες τα βρεγμένα μαλλιά σας και τα στεγνώσετε με το πιστολάκι, θα αποκτήσετε κυματιστά μαλλιά. Τα φυσικά κυματιστά μαλλιά μου δεν έγιναν ωραίες μπούκλες. Τα φυσικά κυματιστά μαλλιά μου φαίνονται πολύ πιο ωραία. Αυτό το κόλπο δεν είναι πολύ αποτελεσματικό.