Σύλλογος Θεσσαλών: Αποστολή Βοήθειας στο Δοκιμαζόμενο Δήμο Καρδίτσας

0
110

Σύλλογος Θεσσαλών: Αποστολή Βοήθειας στο Δοκιμαζόμενο Δήμο Καρδίτσας

Σύλλογος Θεσσαλών: Ο Σύλλογος Θεσσαλών Παπάγου και Βορείων Προαστίων σε συνεργασία με το Δήμο Παπάγου – Χολαργού, συγκεντρώνει τρόφιμα για να αποστείλουμε βοήθεια, στο δοκιμαζόμενο από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Ιανός», Δήμο Καρδίτσας.

Σύλλογος Θεσσαλών: Αποστολή Βοήθειας στο Δοκιμαζόμενο Δήμο Καρδίτσας
Σύλλογος Θεσσαλών: Αποστολή Βοήθειας στο Δοκιμαζόμενο Δήμο Καρδίτσας

Με τον τρόπο αυτό επιθυμούμε να συνδράμουμε στην αντιμετώπιση των συνεπειών που προκλήθηκαν και από τις οποίες δοκιμάζονται σκληρά οι κάτοικοι ενός πολύ σημαντικού μέρους της ιδιαίτερης πατρίδας μας. Επισημαίνουμε ότι οι ανάγκες που υπάρχουν είναι πραγματικά πολύ μεγάλες.

Παρακαλούμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας να συνδράμουν στην προσπάθειά μας να  βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας,  προσφέροντας τα παρακάτω είδη:

  • Τρόφιμα μακράς διάρκειας (ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια σάλτσες κλπ.).
  • Ελαιόλαδο κατά προτίμηση σε συσκευασία του 1 λίτρου.
  • Κονσέρβες.
  • Ελιές.
  • Καφέ.
  • Ζάχαρη.
  • Λοιπά φαγώσιμα, που όμως δεν χρειάζονται ψυγείο ή ιδιαίτερη επιμέλεια μεταφοράς.

Όλα τα παραπάνω είδη θα συγκεντρωθούν από το Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, στα παρακάτω σημεία:

  • Δημαρχείο Παπάγου – ΧολαργούΛ. Περικλέους 55 Χολαργός, στον εκθεσιακό χώρο (επίπεδο -2, είσοδος από την οδό Σύρου) κατά τις ώρες 08.30 έως 15.00 και 17.00 – 20.00.
  • Δημοτικό κατάστημα ΠαπάγουΑναστάσεως 90 Παπάγου, από 08.00 έως 14.00ω καθημερινά.

Παρακαλούμε θερμά όλους, μέλη και φίλους του Συλλόγου μας να επιδείξουν για άλλη μια φορά ανθρωπιά και αλληλεγγύη.

Ο                                                         Η

Πρόεδρος                                          Γενική Γραμματέας

Κώστας –Πολυχρόνης Τίγκας                          Ελένη Καραγκουνάκη

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com