Συνεταιρισμός “ΠΑΝΔΩΡΑ”: Διάθεση προϊόντων Ελλήνων παραγωγών

0
617
Ακολουθήστε μας στα social media

Συνεταιρισμός “ΠΑΝΔΩΡΑ”: Διάθεση προϊόντων Ελλήνων παραγωγών

Συνεταιρισμός “ΠΑΝΔΩΡΑ”: Ο καταναλωτικός προμηθευτικός μη κερδοσκοπικός συνεταιρισμός “ΠΑΝΔΩΡΑ” σας εύχεται χρόνια πολλά και καλή χρονιά.Ευχαριστεί τα μέλη ,τους φίλους αλλά και τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής που αγκαλιάζουν τις πρωτοβουλίες του συνεταιρισμού με τους παραγωγούς.

Συνεχίζουμε και για το 2020 την Κυριακή 12 Ιανουαρίου  Μακεδονίας & Ηπείρου    (Νέα Ζωή) στην Αγία Παρασκευή. Ενισχύουμε το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας.

Σας περιμένουμε
Καταναλωτικός – Προμηθευτικός Συνεταιρισμός Π.Ε.”ΠΑΝΔΩΡΑ”Αγίου Ιωάννου 24Γ, Αγία ΠαρασκευήΑΦΜ: 997303581 – ΔΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥΤηλ: 210 600 00 78 / www.synpandora.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.