Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ: Τσικνοπέμπτη με τον Κώστα Καραφώτη

0
121

Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ: Τσικνοπέμπτη με τον Κώστα Καραφώτη

Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ: Την Τσικνοπέμπτη, όλα τα παιδιά του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ μαζί με τους γονείς τους, πέρασαν μια εορταστική βραδιά άκρως γιορτινή, γεμάτη τραγούδι, χορό και πολύ φαγητό.

Ο Κώστας Καραφώτης ο αγαπημένος σε όλους μας ερμηνευτής, μαζί με την ορχήστρα του, επισκέφθηκε τον Σύνδεσμο και χάρισε στα παιδιά μια βραδιά που πραγματικά τους έμεινε αξέχαστη.

Στο τέλος της βραδιάς, τον Κώστα Καραφώτη, τιμήσαμε με την πλακέτα του Συνδέσμου σε ένδειξη τιμής για τη χαρά που προσέφερε στα παιδιά.

Το ίδιο χαρούμενο χρώμα είχε και η γιορτή των παιδιών στο Παράρτημά μας στη Ρόδο. Πράγματι τα παιδιά έβαλαν τα καρναβαλίστικά τους και μαζί με τους νοσηλευτές και τους λοιπούς υπαλλήλους πέρασαν υπέροχα.

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ, αγωνίζεται καθημερινά 97 χρόνια τώρα με πυξίδα τις αρχές της αλληλεγγύης και της προσφοράς και με αίσθημα κοινωνικής συνείδησης.

Σκοπός μας είναι ένας και μοναδικός. Να έχει το κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη, τη δυνατότητα να ζει αξιοπρεπώς, με δωρεάν περίθαλψη, στέγαση, σίτιση, ως βασικά προαπαιτούμενα για την επαγγελματική ένταξη και την συμμετοχή τους στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.