Χωρίς τίτλοΈγινε στη Θεσσαλονίκη από 1-3 Δεκ.2016 το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος(ΚΕΔΕ). Στο Συνέδριο αυτό συμμετείχε ο Δήμαρχος και επτά Δημοτικοί Σύμβουλοι από την παράταξή του. Το κεντρικό σύνθημα του συνεδρίου υπήρξε, «Αναλαμβάνουμε την ευθύνη, χτίζουμε την Ελλάδα από την αρχή».

Κύριε Δήμαρχε,

Κανονικά θα έπρεπε εσείς να είχατε ενημερώσει τους δημοτικούς συμβούλους αλλά και τους δημότες μας για τα αποτελέσματα του Συνεδρίου και παρά το γεγονός  ότι σας ρώτησα και στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο δεν το κάνατε.

Σας ερωτώ λοιπόν ενδεικτικά:

  • Σε πόσα από τα πέντε Panel που λειτούργησαν, συμμετείχαν και ποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.
  • Ποια ήταν τα θέματα καθενός Panel.
  • Ποιες εισηγήσεις έγιναν από πλευράς μας.
  • Ποια είναι τα συμπεράσματα που ενδιαφέρουν το Δήμο;
  • Αλήθεια εσείς κ. Δήμαρχε κάνατε κάποια παρέμβαση-εισήγηση;

Χωρίς τίτλο

Ο Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου-Χολαργού και τα στελέχη της παράταξης σας ρωτάμε αυτά γιατί  μόνο για το τι συζητήθηκε στο Συνέδριο της Θεσσαλονίκης δεν διαβάσαμε. Αντίθετα εκείνο που είδαμε κατά κόρον στο facebook τόσο το δικό σας όσο και των στελεχών σας είναι φωτογραφίες των εκπροσώπων του Δήμου μας από τις διασκεδάσεις τους.

Θα θέλαμε όμως εκτός από την διασκέδαση να υπάρξει και ενημέρωση για τα αποτελέσματα του συνεδρίου και τις παρεμβάσεις του Δήμου μας. Ο δημότης θα πρέπει να ξέρει αφού συζητήθηκαν θέματα που αφορούν κυρίως την καθημερινότητά του αλλά και ο ίδιος πληρώνει το κόστος μετάβασής σας και παραμονής. Αναμένουμε.

 

Ο Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας

Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας

 

Τα μέλη Δ.Σ. Νομικών Προσώπων

ΔΟΚΜΕΠΑ                         : Λουκάς Ρίζος

ΔΟΠΑΠ                              : Ελένη Ευαγγελοπούλου

 

Α΄θμια Σχολική Επιτροπή : Αναστάσιος Φούντας

Β΄θμια Σχολική Επιτροπή : Ελευθέριος Πέππας

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here