Συμμαχία Πολιτών: Τρία χρόνια ξεχασμένο στο κέντρο της Πεύκης το περίπτερο

0
254

Συμμαχία Πολιτών: Τρία χρόνια ξεχασμένο στο κέντρο της Πεύκης το περίπτερο

Συμμαχία Πολιτών:Το τελευταίο διάστημα η διοίκηση του δήμου μας  διακρίνεται ιδιαιτέρως στην  επικοινωνία. Δηλαδή  στο πλήθος των ανακοινώσεων που εκδίδει για κάθε μικρή παρέμβαση που έχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να κάνει. Και πολλές φορές δεν την κάνει και σωστά. Βλέπουμε μάλιστα ότι  κάποιες φορές  για το ίδιο θέμα  να βγάζει ακόμη και δέκα δελτία τύπου. Κι όλα αυτά  σε μια απέλπιδα προσπάθεια να περάσει στους πολίτες ότι δήθεν κάτι κάνει.

Έτσι είδαμε να μας ανακοινώνει ότι λειτουργεί το σιντριβάνι της Λυκόβρυσης, που ήταν χαλασμένο τρία χρόνια, ότι μάζεψαν 118 στύλους από τα πεζοδρόμια, χωρίς να μας λέει ποιός τους είχε αφήσει τόσα χρόνια εκεί. Να μας λέει απίθαν πράγματα την ώρα που τα πεζοδρόμια της πόλης έχουν τα χάλια τους και ο κόσμος συνεχώς πέφτει και τραυματίζεται.  Και σε κάθε δελτίο ακολουθεί η δήλωση του δημάρχου για το πόσο πολύ «φροντίζει την πόλη και τους κατοίκους της».

Συμμαχία Πολιτών: Τρία χρόνια ξεχασμένο στο κέντρο της Πεύκης το περίπτερο
Συμμαχία Πολιτών: Τρία χρόνια ξεχασμένο στο κέντρο της Πεύκης το περίπτερο

Δεν μας λέει  όμως κάτι απλό. ΠΟΙΟΣ είχε ξεχάσει δέκα χρόνια να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Ποιός άφησε χαλασμένο τρια χρόνια το σιντριβάνι της Λυκόβρυσης και τέσσερα χρόνια το σιντριβάνι της Πεύκης; Ποιός υποβάθμισε την ποιότητα ζωής των κατοίκων;  Ας  μας πούνε λοιπόν ότι αυτές οι τόσο απλές παρεμβάσεις δεν είχαν γίνει εξ αιτίας των δημάρχων αυτής της περιόδου,  Δ. Φωκιανού (έως το Σεπτέμβριο του 2014) και  Α. Μαυρίδη στη συνέχεια. Γιατί κάποιος δεν έκανε σωστά τη δουλειά του…

Κι επειδή δήθεν …ιδρώνουν για να ομορφύνουν την πόλη, ρωτάμε. Γιατί παραμένει στη θέση του και μάλιστα στο κέντρο της πόλης (στη Λεωφόρο Ειρήνης αρ. 3) , ενώ έχει κλείσει εδώ και τρία χρόνια,  ένα άδειο περίπτερο;  Οι γείτονες καταγγέλλουν την υποβάθμιση της περιοχής, καταγγέλλουν την παρουσία τα βράδια παραβατικών τύπων, καταγγέλλουν τη βρωμιά που επικρατεί. Αλλά δυστυχώς σε  αυτή την πόλη δεν βλέπει κανένας από τους άρχοντες της  τι συμβαίνει .

Ο επικεφαλής της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ και πρώην δήμαρχος Πεύκης  Γιάννης Θεοδωρακόπουλος μαζί με στελέχη της παράταξης επισκέφτηκε τη γειτονιά τρεις φορές τις τελευταίες ημέρες και μεταφέρει την αγανάκτηση των κατοίκων. «Δυστυχώς  η πόλη έχει εγκαταλειφθεί τα τελευταία χρόνια  στο έλεος του Θεού.  Δεν ενοχλεί τη διοίκηση του δήμου ότι εδώ και τρία χρόνια στο κέντρο της πόλης υπάρχει αυτό το αίσχος;  Αλλά η ευθύνη ανήκει και στους πολίτες εκείνους οι οποίοι επέλεξαν λάθος ανθρώπους και γιατί ψήφισαν με κομματικά κριτήρια» τόνισε .