Συγχαρητήρια του Αυγουρόπουλου για την αποκομιδή των απορριμμάτων

0
246
Αυγουρόπουλος Αθανάσιος
Αυγουρόπουλος Αθανάσιος
διαφήμιση
Αυγουρόπουλος Αθανάσιος
Αυγουρόπουλος Αθανάσιος

Συγχαρητήρια του Αυγουρόπουλου για την αποκομιδή των απορριμμάτων

Δείτε τι δήλωσε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Παπάγου- Χολαργού Θανάσης Αυγουρόπουλος για την αποκομιδή των απορριμμάτων.

Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε τις τελευταίες ημέρες με την αποκομιδή των απορριμμάτων αναμφισβήτητα δεν οφείλεται ούτε στις διοικήσεις των Δήμων της Αττικής,

αλλά ούτε στους εργαζόμενους στην καθαριότητα διότι δεν υπήρξε σχετική απεργία.

Όπως είναι σε όλους γνωστό από την Κυριακή 17 Ιουνίου ο ΧΥΤΑ Φυλής έκλεισε λόγω κατολίσθησης και ρήγματος στο χώρο της Χωματερής.

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά την έντονη βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή, καθιστώντας απαγορευτική την προσέλευση των απορριμματοφόρων στο ΧΥΤΑ.

Για λόγους ασφαλείας έπρεπε να ολοκληρωθούν οι εργασίες σταθεροποίησης του εδάφους στον χώρο εναπόθεσης των απορριμμάτων από τα οχήματα μεταφοράς Αποκομτους.

Όλες αυτές τις ημέρες μεταφέραμε σε άλλο χώρο και συγκεκριμένα στο ΕΜΑΚ μόνον μια νταλίκα με απορρίμματα,

με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η καθημερινή αποκομιδή του συνόλου των σκουπιδιών της πόλης μας, όπως γίνονταν στο παρελθόν.

Από σήμερα το απόγευμα μολονότι δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως η βλάβη που δημιουργήθηκε στον ΧΥΤΑ η κατάσταση έχει βελτιωθεί σημαντικά.

Ως αρμόδιος για την καθαριότητα Αντιδήμαρχος είμαι υποχρεωμένος να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά όλους τους εργαζόμενους της Καθαριότητας,

διότι όλες τις ημέρες εργάστηκαν και συνεχίζουν να εργάζονται με ιδιαίτερο ζήλο και με το σύνολο των μελών της διοίκησης κάνουν το καλύτερο δυνατό για την καθαριότητα της πόλης και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Θερμή παράκληση έως ότου ομαλοποιηθεί πλήρως η κατάσταση να μην βγάζουμε ογκώδη αντικείμενα και κλαδιά,

διότι αφενός δεν τα δέχονται στη χωματερή και αφετέρου δεν διαθέτουμε τους απαραίτητους χώρους για να τα αποθηκεύσουμε  προσωρινά.