Στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αεροβικής Γυμναστικής τα κορίτσια του Γ. Α. Σ. Χολαργου. 

Με την ελληνική πεντάδα των νεανίδων να παίρνει πανηγυρική πρόκριση για τον τελικό της κατηγορίας της, ξεκίνησε στην Ανκόνα της Ιταλίας το 10ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αεροβικής γυμναστικής, στο οποίο λαμβάνουν μέρος αθλητές και αθλήτριες από 21 χώρες.

Η πρεμιέρα της διοργάνωσης (Παρασκευή 22/09) περιλάμβανε τους προκριματικούς των νεανίδων, όπου η κορυφαία στιγμή για τα ελληνικά χρώματα ήρθε χάρη στην πεντάδα: Οι Ελισάβετ Αλούπη, Ελευθερία Θεοδώρου, Ελένη Ποταμιανάκη, Ελένη Τοπούζογλου, Κωνσταντίνα Χρήστουσυγκέντρωσαν 18,450 βαθμούς και κατέκτησε την 6η θέση, μπαίνοντας στην προνομιούχο οκτάδα του τελικού της Κυριακής (24/09).

Παράλληλα, η Ελισάβετ Αλούπη κατέλαβε την 20ή θέση σε σύνολο 31 αθλητριών στο ατομικό νεανίδων με 18,750 βαθμούς, ενώ το τρίο νεανίδων αποτελούμενο από τις Αλούπη / Ποταμιανάκη / Χρήστου τερμάτισε στη 13 θέση μεταξύ 24 ομάδων με 18,550 βαθμούς.

Αύριο (Σάββατο 23/09) διεξάγονται οι προκριματικοί των γυναικών, με την Σοφία Παππά να εκπροσωπεί τα ελληνικά χρώματα, ενώ η αυλαία των αγώνων θα πέσει την Κυριακή (24/09) με τους τελικούς όλων των κατηγοριών και αγωνισμάτων.

 

Το πρόγραμμα της ελληνικής ομάδας στον προκριματικό της πεντάδας νεανίδων:

Το πρόγραμμα της ελληνικής ομάδας στον προκριματικό του τρίο νεανίδων:

Το πρόγραμμα της Ελισάβετ Αλούπη στον προκριματικό του ατομικού νεανίδων:

Φωτογραφίες της ελληνικής αποστολής από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αεροβικής:
aeroviki-ancona2017-1

aeroviki-ancona2017-2

aeroviki-ancona2017-3

aeroviki-ancona2017-4

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here