Στολισμός Χολαργός: Μέρα νύχτα η προετοιμασία και η τοποθέτηση…

0
144

Στολισμός Χολαργός: Μέρα νύχτα η προετοιμασία και η τοποθέτηση…

Μέρα νύχτα δουλεύουν οι υπάλληλοι στον δήμο Παπάγου – Χολαργού για να στολίσουν τις πλατείες τους δρόμους στον δήμο Παπάγου – Χολαργού.

Υπάλληλοι του δήμου και ηλεκτρολόγοι τις τελευταίες δύο ημέρες βρίσκονται επί ποδός για να στολίσουν και να γεμίσουν φώτα και χρώματα στον δήμο μας.

Πολλά συγχαρητήρια στους υπαλλήλους του δήμου , στους τεχνικούς και στους ηλεκτρολόγους του δήμου που δουλεύουν μέρα νύχτα …

Στο έργο της οργάνωσης και της τοποθέτησης  και  ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης της Κοινότητας Χολαργού και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστος Πετράκης.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com