Σιώτου – Χαμηλοθώρη: Προτεινόμενο Ψήφισμα προς το Δημοτικό Συμβούλιο

0
605
Ακολουθήστε μας στα social media

Σιώτου – Χαμηλοθώρη: Προτεινόμενο Ψήφισμα προς το Δημοτικό Συμβούλιο

Σιώτου – Χαμηλοθώρη: Προτεινόμενο ψήφισμα από το Δημοτικό Συμβούλιο για τα φαινόμενα αισχρής προπαγάνδας στην εκκλησία του Τίμιου Σταυρού.

Το Δημοτικό Συμβούλιο καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την προπαγάνδα μίσους, και βίας, διακρίσεων, μέχρι της παρακινήσεως σε φόνο που διενεργείται από την εκκλησία του Τίμιου Σταυρού προς τους ανήλικους μαθητές του Χολαργού και ζητάμε την άμεση παρέμβαση εισαγγελέα και την παραδειγματική τιμωρία των δραστών.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παπάγου Χολαργού όχι μόνο υποστηρίζει την αυτοδιάθεση και την απόλυτη ελευθερία του κάθε ανθρώπου στον σεξουαλικό προσανατολισμό, και κάθε δικαίωμά του χωρίς καμία απολύτως διάκριση, αλλά καταδικάζει και όποιον, δημόσια, προφορικά ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, υποδαυλίζει αντιλήψεις που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο ή ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα των ως άνω προσώπων κατά το πνεύμα του άρθρου 1 του νόμου 4285/2014.

Η πράξη της εκκλησίας του Τίμιου Σταυρού να μοιράσει φυλλάδιο στους μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου με το οποίο υποστηρίζει ότι “η ομοφυλοφιλία αποτελεί αμάρτημα πολύ πάνω και από αυτό του φόνου” εκτός από αδίκημα παραβίασης του ελεύθερου σεξουαλικού προσανατολισμού, συνιστά και έγκλημα διακινδύνευσης, δημόσιας υποκίνησης βίας και μίσους αλλά και κατάχρησης εκκλησιαστικού αξιώματος.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου Χολαργού ζητά την άμεση απομάκρυνση από την εκκλησία του Τίμιου Σταυρού των πρωταγωνιστών του μίσους, την παρέμβαση του εισαγγελέα και την τιμωρία τους από την Εκκλησία της Ελλάδος.

 

Μαρία Σιώτου- Νατάσα Χαμηλοθώρη

Δημοτικές Σύμβουλοι Παπάγου Χολαργού

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.